Polițiștii câmpineni anchetează mai multe persoane din Brăila, bănuite de furt calificat, care ar fi acționat, în luna august, în municipiul prahovean.

 

În acest dosar, oamenii legii efectuează, marți dimineață, șase percheziții în județul Brăila, urmând ca două persoane să fie aduse la audieri. "În luna august 2019, persoanele bănuite ar fi pătruns pe timp de noapte, prin escaladare și prin efracție în incinta a două societăți comerciale de pe raza municipiului Câmpina, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, precum materiale feroase, unelte, scule electrice (picamer, flex) etc", a anunțat IJPPrahova făcând referire la un prejudiciu estimat, până în prezent, la  la 21.900 de lei.

Activitățile beneficiază și de suportul tehnic al polițiștilor din cadrul Biroului de Investigații Criminale- I.J.P.Brăila. Suportul de specialitate a fost asigurat de polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale din I.J.P. Prahova și I.P.J. Brăila.

Update - De la locuințele în care au efectuat percheziții, polițiștii au ridicat, în vederea cercetărilor, bunuri ce par să fi fost folosite la activitatea infracțională, precum obiecte vestimentare și încălțăminte.

Foto ilustrație

Joomla SEF URLs by Artio