Doi bărbați din Capitală sunt cercetați pentru că ar fi sustras o sumă importantă din geanta unei femei din București. Fapta ar fi fost comisă pe 17 august, la Sinaia.

 

"În ziua de 17.08.2019, polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției Stațiunii Sinaia au fost sesizați despre faptul că unei femei din mun. București, i-a fost sustrasă dintr-o geantă suma de 24.000 lei, de către persoane necunoscute. În baza sesizării, au fost demarate cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. În urma activităților specifice desfășurate în vederea depistării autorilor, au fost identificate persoanele bănuite de comiterea faptei ca fiind doi bucureșteni, unul de 61 de ani, cel de-al doilea de 44 de ani, ambii cu antecedente penale. În cauză a fost recuperată suma de 6.000 de lei, care a fost predată persoanei vătămate", a anunțat IJP Prahova.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale a persoanelor în cauză, au mai precizat polițiștii. Având în vedere istoricul infracțional al celor doi, dar și nou faptă comisă de aceștia, oamenii legii s-au adresat și parchetului, în vederea plasării indivizilor vizați de anchetă sub o măsură preventivă. Numai că "situația de fapt a fost prezentată domnului prim procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sinaia care a opinat faptul că nu se impune luarea vreunei măsuri preventive", au mai precizat, referitor la acest caz, reprezentanții IJP Prahova.

Joomla SEF URLs by Artio