Pe principiul de a pune tinerii în centrul sistemului de educaţie, Primăria Sinaia anunţă că proiectul european de aproape 5 milioane de euro pentru modernizarea Colegiului "Mihail Cantacuzino" a fost acceptat la finanţare şi urmează să schimbe substanţial faţa unităţii de învăţământ, care va avea un atrium, o piscină cu saune, sală de conferință, spațiu pentru servirea mesei, bibliotecă şi spațiu expozițional.

 

Proiectul "ZINO - Educație de la A la Z" a fost acceptat la finanțare. Este proiectul care schimbă radical conceptul de învățare formală în oraşul de pe Valea Prahovei, anunţă Primăria Sinaia, care menţionează că actualul Colegiu „Mihail Cantacuzino” împlinește astăzi 19 ani în spațiul care din 1982 este cunoscut drept „Liceul Sinaia” iar astăzi a primit cel mai frumos cadou. "Tinerii orașului vor avea școala pe care o merită. Un loc în care ei sunt în centrul educației, un loc de interacțiune între părinți și profesori și mai ales un spațiu creativ menit să îi formeze pentru viața de adult", a declarat Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia.

Unitatea de învăţământ va avea un atrium, o piscină cu saune, sală de conferință, spațiu pentru servirea mesei, bibliotecă, spațiu expozițional, zonă pietonală, parcări și spaţii pentru cursuri de educație profesională si nonformală, mai anunţă Primăria, într-un mesaj publicat vineri pe pagina oficială de Facebook, unde a postat şi o prezentare grafică a noii structuri.

Joomla SEF URLs by Artio