Reacții de necrezut. Doi șoferi din Prahova și-au abandonat mașinile în drum, ca să scape de polițiști

Category: Știri locale Created: Tuesday, 13 June 2017 14:26

Polițiștii prahoveni s-au confruntat, în ultimele zile, cu două cazuri incredibile. Este vorba despre șoferi care au preferat să-și abandoneze, pur și simplu, mașinile în drum, numai să nu dea ochii cu oamenii legii. Ce aveau de ascuns? Ei bine...

 

Un așa-zis șofer de 19 ani, din Băicoi, s-a ales cu dosar penal după ce, sâmbătă, acesta a fugit la întâlnirea unui echipaj de poliție. Poate că ar fi trecut neobservat dacă nu ar fi oprit brusc mașina, la vederea oamenilor legii, ca să se dea jos și să o ia la fugă. Evident, comportamentul lui a atras atenția, așa că polițiștii au plecat pe urmele tânărului, pe care l-au prins în scurtă vreme. Cu această ocazie, s-a lămurit și misterul. Ce-l făcuse pe șofer să o ia la goană? Ei bine, de fapt nu era conducător auto cu acte în regulă, prin urmare s-a ales cu dosar penal pentru că s-a urcat la volan fără a avea acest drept.
A fost o modă, în județ, weekend-ul trecut, să fugi cu polițiștii pe urmele tale. După numai câteva ore, duminică, la Ploiești, un echipaj al Biroului Rutier a avut parte de o pățanie asemănătoare. De această dată, șoferul a lăsat autoturismul într-o benzinărie în care oprise să alimenteze. Omul s-a speriat când i-a văzut pe polițiști. Culmea, tocmai el îi atrăsese acolo, circulând cu viteză peste limita legală: 74 km/h, după cum a indicat aparatul radar.
Bărbatul este un ploieștean în vârstă de 41 de ani și, ați ghicit, nici el nu avea permis auto. Mai mult, când i s-a cerut să se legitimeze, acesta a prezentat date false. Prin urmare, a fost încătușat și dus la secție.
Ploieșteanului i-a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis. De asemenea, acesta a primit două sancțiuni contravenționale.

Foto cu caracter ilustrativ

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.