Restricţii de trafic, săptămâna viitoare, în Vălenii de Munte, pentru o paradă de port popular

Written by Anca Visan Category: Știri locale Created: Thursday, 09 August 2018 19:27

valenii de munte dn1aPoliţia Prahova anunţă că Drumul Naţional 1A va fi închis temporar, la mijlocul săptămânii viitoare, pe raza oraşului Vălenii de Munte, pe durata derulării unei parade, în cadrul tradiţionalului târg de Sfânta Maria care are loc aici.

"În contextul organizării, la data de 15 august a.c., intervalul orar 10.00 – 11.00, în orașul Vălenii de Munte, a Târgului Anual Sfânta Maria – Parada Portului Popular, vă  informăm că traficul rutier pe tronsonul DN 1 A care tranzitează localitatea va fi închis între km 110+800 și km 112+600", a anunţat Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova, într-un comunicat de presă.

Astfel, vor fi disponibile următoarele rute ocolitoare:
- Pentru sensul de mers Ploiești - Brașov, pe DN 1 A la km 110+800: dreapta pe strada Ecaterina Varga (fosta centură de trafic greu) - strada Berceni – dreapta DN 1 A km 112+600;
- Pentru sensul de mers Brașov - Ploiești, pe DN 1 A la km 112+600: stânga pe strada Berceni - strada Ecaterina Varga - stânga DN 1 A km 110+800.

"Rugăm participanții la trafic să respecte semnalizarea aferentă și să se conformeze indicațiilor polițiștilor rutieri aflați la fața locului", se încheie mesajul poliţiştilor prahoveni.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.