Doi  adolescenți și un motociclist au ajuns la spital, vineri seară, după ce au fost implicați într-un accident pe Bd. Republicii, provocat de un șofer care nu ar fi păstrat distanța de siguranță în mers. Alte trei persoane au fost rănite la ieșirea din Ploiești spre Bucov, din cauza unui conducător auto care nu ar fi acordat prioritate.

 

Accidentul de pe Republicii a avut loc în zona trecerii de pietoni de la terasa Rosi. În timp ce se deplasa la volanul unui autoturism, pe Bld. Republicii spre centru, un bărbat de 41 de ani, posibil pe fondul nepăstrării distanței corespunzătoare, a intrat în coliziune cu o motocicletă oprită în dreptul trecerii pentru pietoni, care acorda prioritate persoanelor angajate în traversare.

În urma coliziunii, motocicleta condusă de un bărbat de 47 de ani, a acroșat doi pietoni, un băiat de 15 ani și o fată de 16 ani. Cei doi adolescenți, dar și motociclistul au fost transportați la spital.

Aproape în același timp, la ieșirea din Ploiești spre Bucov, un alt accident a avut loc după ce un șofer de 51 de ani a virat stânga, pentru a intra în benzinărie, fără a acorda prioritate unui autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, care se deplasa spre Ploiești.

În urma impactului, cei doi șoferi și pasagerul din a doua mașină, un bărbat de 47 de ani, au fost transportați la spital.

Foto ilustrație

Joomla SEF URLs by Artio