Şapte bărbaţi au fost luaţi de jandarmi şi duşi la sediul Poliţiei Plopeni, după ce s-au încăierat, sâmbătă după-amiază, la Zilele Oraşului, eveniment organizat pe stadionul "Gheorghe Şilaev" din localitate. Scandalagiii veniseră pregătiţi cu bâte şi lopeţi, iar unii dintre ei au avut nevoie de îngrijiri medicale.

 

Prezenţi la faţa locului, lucrătorii de la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Prahova au intervenit pentru aplanarea conflictului. Bărbaţii implicaţi în scandal au primit îngrijiri medicale şi au fost "conduşi" la Poliţie pentru audieri, a anunţat IJJ Prahova. În cauză a fost deschis un dosar penal, pentru tulburarea gravă a ordinii publice.

"În data de 17.08.2019, in jurul orei 15.30, efectivele din cadrul I.J.J.Prahova care executau misiunea de asigurare a ordinii publice, la activitatea cultural artistică «Zilele Orașului Plopeni», ce se desfăşura pe stadionul «Gheorghe Silaev» din oraş, s-au sesizat din oficiu despre faptul că doua grupuri de persoane s-au încăierat, lovindu-se reciproc, folosind diverse obiecte contondente (bâte şi lopeţi), tulburând ordinea și liniștea publică. Efectivele de jandarmi au intervenit pentru stoparea activităţii şi aplanarea conflictului, folosind mijloacele de intervenție din dotare. Scandalagiii au fost conduşi la sediul poliției oraşului Plopeni, unde au fost identificaţi, audiaţi şi li s-au acordat îngrijiri medicale de specialitate la faţa locului, de către personalul medical din cadrul S.J.U.Ploieşti, neimpunându-se internarea niciunei persoane. În cauză a fost întocmit proces-verbal de sesizare a organelor judiciare, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de «Tulburarea gravă a ordinii publice»”, a anunţat IJJ Prahova, într-o informare transmisă duminică.

(Foto: arhivă)

Joomla SEF URLs by Artio