Echipaje de polițiști, jandarmi și luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale au intervenit marți seară, la Românești, după ce un conflict a izbucnit între mai multe persoane.

 

Cearta ar fi fost, inițial, o chestiune de cuplu. Doar că femeia și-a chemat rudele în ajutor, intenţionând să plece de lângă concubinul său, și lucrurile au luat amploare.

"Ieri, în jurul orei 20.00, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Românești are loc un conflict între mai multe persoane. La fața locului au fost direcționate mai multe echipaje de poliție, jandarmi și lucrători din cadrul Serviciul pentru Acțiuni Speciale, care au aplanat conflictul.

Din primele verificări se pare că o femeie de 31 de ani, ar fi chemat rudele pentru a o lua de la locuința concubinului în vârstă de 39 de ani din localitatea Bărcănești, care ar fi agresat-o anterior. Odată ajunși la fața locului, fratele concubinului în vârstă de 31 de ani ar fi amenințat cu un obiect tăietor înțepător persoanele prezente, iar situația a degenerat.

În urma altercației iscate fratele concubinului l-ar fi lovit pe tatăl femeii de 31 de ani, ulterior și pe aceasta", au detaliat reprezentanții IJP Prahova.

Scandalagiii au fost aduși la Ploiești, pentru audieri, însă nimeni nu a dorit să depună plângere.

Acest lucru nu-i scapă, totuși, de probleme. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, respectiv pentru lovirea sau alte violențe.

Pentru evitarea unui nou scandal, în zonă au fost luate și masuri suplimentare de asigurare a ordinii publice.

Foto ilustrație

Joomla SEF URLs by Artio