SINAIA FOREVER 2018 - Trei zile incredibile, între 14 și 16 septembrie, pe Valea Prahovei. Programul complet al festivalului

Written by Ioana POPA Category: Știri locale Created: Tuesday, 11 September 2018 10:33

sinaia forever 2018Organizatorii festivalului "Sinaia Forever" au publicat programul detaliat al celei de-a XXIV-a ediții a evenimentului care reprezintă cel mai mare festival de pe Valea Prahovei și unul dintre cele mai complexe evenimente anuale organizate în județ.

 

Festivalul are loc în perioada 14 - 16 septembrie, la Sinaia, iar primele evenimente sunt programate să înceapă încă de vineri, la ora 12.00.

Serile de vineri și sâmbătă vor fi animate prin concerte și recitaluri susținute de vedete, printre invitații de marcă numărându-se, de exemplu,  Gheorghe Zamfir, The Motans, Bere Gratis, Lidia Buble și Carla's Dreams (VEZI DETALII). De asemenea, organizatorii promit că a doua seară se va încheia cu un spectaculos foc de artificii.

Pe parcursul celor trei zile ale evenimentului, Parcul "Dimitrie Ghica", Casinoul Sinaia, Bulevardul Carol și Muzeul Orașului Sinaia vor fi zonele de desfășurare pentru zecile de acțiuni incluse în programul al cărui start oficial va fi marcat printr-o spectaculoasă paradă.

Nu vor lipsi, din agenda festivalului, evenimentele dedicate Centenarului, dar nici atelierele pentru copii, concursurile, show-urile cu fachiri, spectacole și concerte de stradă.

sinaia forever 2018 program2

sinaia forever 2018 program3

sinaia forever 2018 program1

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.