SINAIA: Parcare gratuită, pentru turiști și localnici, pe locurile administrate de Primărie. Vezi condițiile

Written by Ioana POPA Category: Știri locale Created: Wednesday, 07 February 2018 07:04

Consiliul Local Sinaia a aprobat, în cea mai recentă ședință, regulamentul privind politica parcărilor. Noutatea o reprezintă introducerea noțiunii de parcare fără plată de scurtă durată.

Potrivit hotărârii aprobate de Consiliul Local Sinaia, zilnic, timp de maxim două ore, turiștii și localnicii pot staționa gratuit, în intervalul 08.30-20.00, în parcările amenajate pe străzile Octavian Goga, Cuza Vodă (până la Muzeul Orașului), Bd. Republicii și Bd. Ferdinand, a anunțat primăria Sinaia. Toate zonele unde va fi permisă parcarea fără plată, de scrută durată, vor fi semnalizate cu indicatoare "Zonă de staționare cu durată limitată 2h", "Sfârșitul zonei de staționare cu durată limitată 2h" și indicatoare de parcare "Parcare fără plată" cu panouri adiționale cu inscripția "Parcare de scurtă durată de maxim 2h".
Decizia a fost luată pentru a se evită blocarea parcărilor cu automobile care staționează timp îndelungat, pe același loc de parcare, au mai transmis reprezentanții administrației locale.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.