Sinăianul Lucian Antone Iordache, în lotul lărgit al României pentru Olimpiada Internațională de Biologie

Written by Ioana POPA Category: Știri locale Created: Tuesday, 10 April 2018 11:47

Lucian Antone Iordache, din clasa a XII-a a Colegiului "Mihail Cantacuzino", a reușit calificarea în lotul lărgit pentru Olimpiada Internațională de Biologie. Este pentru prima dată când un elev din Sinaia reușește o astfel de performanță.

Lucian a intrat în lot datorită rezultatului obținut la barajul la care a primit dreptul de a participa în urma rezultatului foarte bun de la Națională.

"Locul IV pe țară, prima mențiune pe țară la Biologie și calificare în lotul internațional lărgit pentru Antone Iordache Lucian! Colegiul «Mihail Cantacuzino» trăiește astăzi un moment istoric, prima calificare a unui Cantacuzin într-un lot internațional, la Biologie. Lucian va da proba de baraj și pentru lotul restrâns și va reprezenta, cu siguranța, colegiul nostru, orașul Sinaia, județul Prahova și România la Olimpiada Internațională! Nu exista cuvinte pentru a-ți multumi, Luci! Ești un elev excepțional și suntem extrem de mândri de tine! Felicitari, Crsitina! Ești un profesor exemplar! Ți-am spus că anul acesta este, cu siguranța, un an excepțional pentru Luci și pentru tine...și așa a fost!" a transmis conducerea unității de învățământ, după reușita elevului sinăian.

Lucian a primit felicitări și din partea primarului stațiunii prahovene, Vlad Oprea.

Foto: Facebook/Colegiul Mihail Cantacuzino - Sinaia

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.