Societatea Hidro Prahova SA a anunțat că este nevoită să oprească distribuția apei potabile în orașele Băicoi (zona Găgeni) și Plopeni, precum și în comuna Dumbrăvești,  începând de marți 12.01.2021, orele 5.00, din cauza unei avarii în zona Găgeni. Avaria a fost anunțată de Societatea Exploatare Sistem Zonal Prahova S.A.

 

ESZ Prahova a comunicat că alimentarea cu apă potabilă se va întrerupe în regim de urgență pe tronsonul Dumbrăvești – N.H. Movila Vulpii (sursa STA Vălenii de Munte), perioada estimată pentru reluarea furnizării apei potabile fiind de aproximativ 24 ore.                  

“Societatea HIDRO PRAHOVA SA își cere scuze față de locuitorii care vor fi afectați de întreruperea distribuției apei și roagă toți consumatorii afectați să își asigure rezerve minime de apă pentru consum și uz casnic. După remedierea avariei de către ESZ Prahova, reluarea furnizării apei potabile către utilizatorii HIDRO PRAHOVA SA se va face în cel scurt timp, la parametrii de calitate corespunzători”, au mai transmis reprezentanții companiei.

Joomla SEF URLs by Artio