Ploieştiul găzduieşte, la finalul săptămânii viitoare, două inedite evenimente sportive, un turneu în trei, pe stadionul "Ilie Oană", care are în prim-plan Naţionala Artiştilor şi actuala grupare a "lupilor galbeni", şi un turneu de "old boys" la Sala Sporturilor, la care sunt aşteptate legendele de la Rapid, Steaua şi Dinamo, alături de mulţi dintre fotbaliştii generaţiei 95 de la Petrolul.

Primul eveniment, programat sâmbătă, 15 decembrie, cu începere de la ora 13.30, propune trei partide amicale, care vor fi disputate de Petrolul, Carmen Bucureşti şi Naţionala Artiştilor. Meciurile acestei "grupe" de trei se vor disputa, unul după celălalt, pe "Ilie Oană". În prag de sărbători, evenimentul va avea un scop caritabil. Astfel, biletul de acces în tribune costă 10 lei, iar banii strânşi din vânzarea biletelor vor merge către copiii de la Centrul Social "Sf. Andrei" din Ploieşti, un centru de plasament care nu demult a fost implicat într-un grav scandal.

Duminică, 16 decembrie, de data aceasta la interior, e rândul legendelor de la Petrolul, Steaua, Dinamo şi Rapid să încânte spectatorii, în "Turneul Lupilor", eveniment organizat la Sala "Olimpia" de promotorul Adrian Troscenco. Steaua îi va alinia, printre alții, pe M.Tudor, E. Nae, Ghionea, Miu, P.Marin, Paraschiv, Rădoi, Neaga, Vali Badea, Aliuţă şi Mozacu, în timp ce Dinamo răspunde cu Prunea, Florea, Năstase, Ionuţ Badea, Cernat, Lupescu, Fl.Petre, M.Niculae, Mihalcea şi Marica. Rapid îi propune, printre alții, pe Toader, Motroc, Iencsi, Ţâră, Dulca, Bolohan, Pancu, Butoiu, Bădoi şi Târţău, în timp ce Petrolul se va baza pe Ion Catană, Daniel Chiriţă, Abăluţă, Pârlog, Grama, Zmoleanu, Pura sau Cristi Vlad, potrivit organizatorilor.

Joomla SEF URLs by Artio