Spectacole de teatru gratuite, pentru copiii din Ploiești, la Târgul de Crăciun

Written by Ioana POPA Category: Știri locale Created: Tuesday, 05 December 2017 09:43

Marți seară, la Ploiești, începe Târgul de Crăciun, în debutul evenimentului care va dura până spre sfârșitul lunii fiind programate aprinderea luminițelor de sărbători, un concert susținut de Smiley, dar și un foc de artificii (VEZI DETALII). De asemenea, echipa Teatrului "Ciufulici" îi așteaptă pe cei mici, începând tot din această seară, la spectacolele gratuite pe care le va juca pe scena din centrul municipiului.

 

Teatrul "Toma Caragiu" este una dintre piesele importante ale Târgului de Crăciun. Instituția găzduiește, până pe 15 decembrie, în fiecare zi de luni până vineri, Atelierele lui Moș Crăciun, un prilej pentru aproximativ 600 de elevi din Ploiești să învețe cum pot confecționa ei înșiși daruri pentru cei dragi sau decorațiuni inedite (VEZI DETALII).
De asemenea, actorii din cadrul Teatrului pentru Copii vor fi alături de micuții spectatori din municipiu, în serile Târgului de Crăciun, prin spectacolele în aer liber programate pentru această perioadă:
* marți, 5 decembrie (ora 17.00) - "Dragonul"
* vineri, 8 decembrie (ora 18.00) - „Cântăreții din Bremen"
* luni, 11 decembrie (ora 19.30) - "Dănilă Prepeleac"
* duminică, 17 decembrie (ora 19.30) - "Dănilă Prepeleac"
* joi, 18 decembrie (ora 18.00) - întâlnire cu Spiridușii lui Moș Crăciun

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.