Activitatea va i reluată în regim normal, cu aplicarea de măsuri stricte pentru prevenirea răspândirii coronavirusului, începând de luni, 19 octombrie. Un focar confirmat aici la finalul săptămânii trecute a dus la închiderea secției Interne și a Camerei de Gardă.

 

"Spitalul Orășenesc Urlați își reia activitatea, respectiv consultațiile medicale în regim spitalizare continuă și Cameră de Gardă, inclusiv linia de gardă pe Medicină Internă (Medicină Internă și Pediatrie), începând de luni 19 octombrie 2020, cu respectarea obligatorie a măsurilor de protecție. Având în vedere actualul context epidemiologic, solicităm înțelegerea și colaborarea populației, astfel încât activitatea medicală să se desfășoare în condiții de siguranță, atât pentru pacienți, cât și pentru personalul medical", a anunțat managerul spitalului, ec. Elena Cișmaș.

Consultațiile în cabinetele medicale și investigațiile paraclinice (analize de laborator și radiologie) se vor acorda doar pe baza programării telefonice prealabile, iar personalul face apel la pacienți să se prezinte doar la ora la care au fost programați.

De altfel, accesul în Spitalul Orășenesc Urlați este permis urgențelor și pacienților programați, iar cei care au simptomatologie respiratorie trebuie să precizeze acest lucru telefonic înainte de prezentarea la cabinetul medical sau laborator.

"Vă rugăm să purtați mască de protecție facială și să evitați să veniți însoțiți sau să aduceți cu dumneavoastră lucruri și bagaje care nu vă sunt necesare.

La intrarea în clădire fiecărui pacient i se va măsura temperatura și va completa fișa de triaj epidemiologic. Măsurarea temperaturii și completarea fișei de triaj epidemiologic sunt condiții obligatorii de acces în Spital.

Nu se va permite staționarea pe holuri sau în alte spații", au mai transmis reprezentanții unității sanitare.

În cadrul Spitalului Orășenesc Urlați sunt oferite servicii în regim de spitalizare continuă, ambulatoriu si spitalizare de zi, precum dar totodată pot fi efectuate analize de laborator, respectiv investigații radiologice și de imagistică medicală.

Joomla SEF URLs by Artio