O tânără de 18 ani a suferit răni grave după ce a căzut, miercuri seară, dintr-un autobuz al Transport Călători Express Ploieşti. Ea a căzut cu tot cu unul dintre geamuri, ajungând pe carosabil şi lovindu-se la cap. În timp ce Poliţia Prahova a demarat o anchetă penală, noi informaţii apar despre acest caz şi, potrivit unor surse din TCE, se pare că autobuzul respectiv ar fi fost trimis la reparat, anul trecut, tocmai pentru o problemă la geamuri.

Se pare că reparaţiile comandate de TCE Ploieşti ar fi vizat tocmai înlocuirea acelui geam. Potrivit surselor noastre, lucrările nu au fost făcute de angajaţii Transport Călători Express, ci s-a apelat la o firmă specializată, iar lucrarea se află în garanţie. Dacă informaţia va fi confirmată oficial, atunci vor fi necesare verificări suplimentare cu privire la calitatea lucrărilor efectuate.

Incidentul neobişnuit a avut loc miercuri, în jurul orei 20.30, pe Bulevardul Independenței din Ploieşti. Victima a primit îngrijiri medicale din partea unui echipaj de la Ambulanță.

(Foto: arhivă)

 

Joomla SEF URLs by Artio