O femeie din comuna prahoveană Albeşti-Paleologu a apelat la poliţişti pentru a-şi găsi fiul adolescent, de care n-a mai reuşit să dea de vineri. Acesta a plecat de bună voie, dar nu s-a mai întors acasă.

 

La data de 20 februarie, în jurul orei 07:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Valea Călugărească au fost sesizați de o femeie din Albești-Paleologu despre faptul că fiul său, în vârstă de 22 ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu la data de 19 februarie și nu a mai revenit până în prezent, a anunţat Poliţia Prahova.

Semnalmente: 1.75 m înălțime, ten alb, greutate 95 kg, păr șaten drept, față ovală, frunte mijlocie, ochii albastru-verzui. La momentul plecării acesta era îmbrăcat cu pantaloni de trening de culoare neagră, hanorac de culoare neagră și adidași din piele de culoare neagră, cu talpă de cauciuc de culoare neagră, prezentând în partea din spate o emblemă de culoare roșie cu inscripția Reebook.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numarul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

Joomla SEF URLs by Artio