Poliția a fost sesizată cu privire la dispariția unei tinere de 25 de ani, din comuna Târgșorul Vechi, care ar fi plecat cu câteva zile în urmă de la Centrul persoane fără adăpost din Ploiești și ar fi dispărut fără urmă.

 

Poliția a fost sesizată de familia fetei miercuri după-amiază,  în jurul orelor 14:40, iar astăzi IJP prahova a lansat un apel către cetățeni, pentru găsirea tinerei.

"Numita MIERLĂ MARIANA, în vârstă de 25 de ani, din comuna Târgșoru Vechi, sat Strejnicu, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Se pare că acesta ar fi plecat de la domiciliu cu aproximativ două săptămâni în urmă la un centru de pe raza de sud a municipiului Ploiești de unde, în urmă cu aproximativ 3 zile ar fi plecat, iar până  în prezent nu a mai revenit. La momentul plecării de la domiciliu, purta  o rochie albă, înflorată, fiind încălțată cu sandale și avea asupra sa o geantă", a informat IJP Prahova.

Fata are 1,70 metri înălțime, păr blond, lung, ochi căprui, fără alte semne particulare.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiata unitate de poliție.

Update - Unde a fost găsită tânăra din Strejnic plecată de acasă de două săptămâni

Joomla SEF URLs by Artio