Laboratorul Yoko Genetics a lansat, la Ploiești, oferta care include efectuarea testelor RT-PCR, pentru depistarea Covid-19, cu rezultate în numai 24 de ore. Analiza este disponibilă la un preț promoțional, valabil în această perioadă.

 

Laboratorul de biologie moleculară ultramodern este dotat cu Hamilton Robotics, Bio-Rad și cu Kiturile SEEGENE, pentru efectuarea testelor RT-PCR în timp record, cu maximă acuratețe.

Probele sunt prelucrate 100% automat, la un nivel aprobat de FDA (The Food and Drug Administration – echivalentul din SUA al Agenției Medicamentului și Materialelor Sanitare) și de CDC (Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor, agenția federală a Departamentului de Sănătate Publică din Statele Unite ale Americii).

Rezultatele testelor astfel procesate sunt recunoscute de Ministerul Sănătății.

Probele recoltate în vederea testării înseamnă exsudat faringian și exsudat nazal. Recoltarea se face în fiecare zi lucrătoare, în intervalul 8.00 - 16.00, în cadrul clinicii Aceso din Ploiești, str. Decebal, nr. 5 (în curtea Policlinicii cu Plată).

Programări pot fi făcute la numerele 0244.545.900 și 0732.001.399.

În această perioadă, laboratorul a inclus în ofertă un preț promoțional, de 325 de lei, pentru efectuarea testelor RT-PCR în vederea depistării Covid-19.

 

Joomla SEF URLs by Artio