Polițiștii de la Investigații Criminale au dat de urma celor trei tineri care s-ar fi aflat, luni seară, în mașina cu numere străine care a lovit trei autoturisme parcate, în zona Timken din Bariera București.

IJP Prahova a anunțat că, în noaptea de marți spre miercuri, polițiștii ploieșteni au depistat trei minori, cu toții din municipiu, bănuiți de comiterea faptelor. "În urma cercetărilor, se pare că aceștia au mai sustras un auto, în noaptea de  26-27 mai, tot din Ploiești. Pentru a induce în eroare polițiștii, aceștia ar fi schimbat între ele plăcuțele de înmatriculare ale celor două autovehicule sustrase. Un tânăr de 17 ani a fost reținut, față de ceilalţi doi (15 ani) au fost solicitate efectuarea de expertize neuropsihiatrice, în vederea stabilirii discernământului", au precizat reprezentanții IJP Prahova.

Polițiștii continuă  cercetările, în acest caz, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere, conducerea unui autovehicul cu numere false și distrugere.

Inclusiv mașina implicată în eveniment ar fi fost furată, lucru ieșit la iveală încă din prima etapă a anchetei (VEZI DETALII).

Joomla SEF URLs by Artio