Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti, principala unitate care se ocupă de cazurile de COVID-19 confirmate în Prahova, a primit astăzi, sub formă de donaţie, un tunel de decontaminare, care a fost instalat în curtea unităţii şi va fi folosit pentru reducerea semnificativă a riscului de răspândire a virusului printre pacienţi sau angajaţi.

 

Donaţia a fost oferită de asociaţia ADER, cu sponsorizarea din partea societăţii Sonnek Engineering şi cu sprijinul Regiei Autonome de Servicii Publice din subordinea administraţiei locale ploieştene. "Am donat astăzi Spitalului Judetean de Urgentă, prin intermediul asociației ADER, cu sprijinul RASP Ploieşti, un tunel de dezinfectare devotat minimizarii contaminării pacienților și personalului spitalului! Multumesc sponsorului Sonnek Engineering!", a declarat Raul Petrescu, directorul RASP. Ploieşti.

Sonnek Engineering este o companie specializată în echipamente şi tehnica de pompare, cât şi în proiectare şi instalaţii la cheie, originară din Austria şi intrată pe piaţa din România în 2007.

Joomla SEF URLs by Artio