Un bărbat de 46 de ani, din Bușteni, a dispărut fără urmă, la puțin timp după ce și-a contactat familia. Polițiștii au fost alertați sâmbătă seară.

 

Sâmbătă, în jurul orei 19.30, Poliția Bușteni a fost sesizată cu privire la dispariția lui Gheorghe Marius Andronie, un bărbat din stațiune de care apropiații nu mai știu nimic de vineri după-amiază. Acesta și-ar fi contactat familia, ultima dată, vineri, în jurul orei 14.00, la aproape două ore după ce plecase de acasă. Ulterior, nimeni nu a mai dat de el, iar bărbatul nu s-a ma întors la domiciliu de atunci.

Prahoveanul dat dispărut are 1,80 m înălțime, aproximativ 90 de kilograme, constituție robustă, fața ovală. Bărbatul este brunet, cu ochi căprui, are sprâncene arcuite și groase.

La data dispariției, acesta purta cămașă crem cu albastru, pantaloni din stofă de culoare neagră și era încălțat cu bocanci.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

Foto: IJP Prahova

Joomla SEF URLs by Artio