Un bărbat în vârstă de 45 de ani din Mizil a intrat în această săptămână în greva foamei, nemulţumit de activitatea administraţiei locale. Prahoveanul vrea să tragă astfel un semnal de alarmă cu privire la unele situaţii pe care le consideră abuzive.

 

Picătura care a umplut paharul a fost refuzul Primăriei de a răspunde la mai multe petiţii transmise începând din luna noiembrie a anului trecut, vizând cheltuirea banilor publici şi situaţia salubrităţii oraşului, a explicat Bogdan Minculeţ, bărbatul care a ajuns, astăzi, la a patra zi de când este în greva foamei. El spune că această lipsă de transparenţă completează o listă mai lungă de nemulţumiri pe care le are cu privire la Primăria Mizil, incluzând starea drumurilor, gunoaiele, numărul mare de câini comunitari sau cazurile de perturbare a liniştii trecute cu vederea de autorităţi.

"Intru în «Greva foamei» deoarece autorităţile nu vor să-mi elibereze răspunsuri pentru cererile mele în termene legale şi rezonabile, precum şi pentru nemulţumirile adunate într-un an de zile. Dacă aceste autorităţi ar fi aşa cum pretind şi cum prevede legea: transparente, cinstite şi în slujba cetăţeanului, eu nu aş fi nevoit să mă expun oprobriului public, dar atât timp cât dumnealor au puterea şi posibilitatea de a nu respecta legea, mă văd nevoit de a proceda astfel pentru a-mi apăra drepturile", a afirmat Bogdan Minculeţ pe Facebook, într-o postare în care mai spune că accesul liber la informaţii de interes public este unul dintre drepturile pentru care a luptat la Revoluţie.

Joomla SEF URLs by Artio