Un copil rănit într-un accident petrecut marți dimineață, în Ploiești

Category: Știri locale Created: Tuesday, 13 June 2017 10:25

Două maşini au fost implicate, marți dimineață, într-un accident grav petrecut la Ploiești. printre victime se află și un copil în vârstă de 10 ani.

 

Evenimentul a avut loc pe str. Mircea cel Bătrân, din Ploiești, iar două persoane au fost rănite în urma impactului. Una dintre victime este un copil de 10 ani, anunță Republika News.
La faţa locului au intervenit două echipaje de pompieri de la ISU Prahova, Ambulanţa Prahova şi echipaje de poliţie.
Cel mai probabil accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate, dar se fac cercetări pentru stabilirea cauzelor exact și a circumstanțelor producerii evenimentului.
Acesta a fost numai unul din seria de accidente petrecute în Prahova, în această dimineață. Un alt minor a fost acroșat de o mașină, în jurul orei 7.00, la Urlați, iar trei mașini au fost implicate într-un accident petrecut pe DN 1B, în zona Carrefour, în urma căruia două persoane au acuzat dureri, dar nimeni nu a avut nevoie să fie transportat la spital.
Sursa foto: republikanews.ro

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.