Un cunoscut chirurg de la Spitalul Județean din Ploiești s-a stins din viață

Written by Ioana POPA Category: Știri locale Created: Tuesday, 05 December 2017 12:43

Dr. Aurel Nenovici, şeful secţiei Maxilo-faciale din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, s-a stins din viață.

 

De aproape 30 de ani în colectivul de medici de la Spitalul Județean din Ploiești, dr. Aurel Nenovici a ajuns, în acest interval, de la rezident la șef de secție.
"La stingerea din viaţă a distinsului medic chirurg Nenovici Aurel - şeful secţiei Buco-maxilo-faciale din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti- am pierdut nu numai un bun coleg de profesie şi dăruit salvării pacienţilor , ci şi un prieten apropiat. Venit, la începutul anilor '90, ca rezident în cadrul echipei medicale a acestei secţii, a urcat ,treaptă cu treaptă, în ierarhia profesională şi managerială , fiind confirmat în specialitatea aleasă, iar din 1994 deţinând funcţia de medic şef de secţie. Transmitem sincera noastră compasiune întregii familii îndoliate şi celor apropiaţi" este mesajul de condoleanțe transmis de corpul medical al secţiei pe care a condus-o dr. Aurel Nenovici.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.