Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home02/actualis/public_html/components/com_banners/models/banners.php on line 207

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home02/actualis/public_html/modules/mod_banners/tmpl/default.php on line 19

Un drum judeţean din Valea Doftanei a luat-o la vale în urma ploilor din ultimele zile

Written by Anca Visan Category: Știri locale Created: Thursday, 28 June 2018 15:05

alunecare terenPloile din ultimele 48 de ore au dus la reactivarea unei alunecări de teren în nordul judeţului Prahova. În comuna Valea Doftanei, pământul a luat-o la vale, iar drumul judeţean care asigură accesul spre localitate a fost grav avariat.

Drumul Judeţean 101 I, cel care asigură legătura localităţii spre Câmpina, respectiv spre Braşov, a fost blocat parţial, aici apărând o crăpătură lungă de aproape 10 metri.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova a confirmat joi dimineaţă că alunecarea de teren produsă în Valea Doftanei a afectat DJ 101 I. Aici a apărut o crăpătură aproape de axul drumului, pe o lungime de aproximativ 30 de metri, la kilometrul 34+200, la ieşirea din comună spre Braşov, iar banda de mers s-a lăsat cu 10 până la 50 de centimetri faţă de nivel.

Un echipaj de Poliție a ajuns la fata locului, iar în zonă a fost solicitată interzicerea de urgenţă a accesului maşinilor de mare tonaj.

(foto: arhivă)

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.