Un fost viceprimar din Prahova a fost declarat incompatibil de ANI

Written by Ioana POPA Category: Știri locale Created: Thursday, 14 June 2018 06:26

iulian nae fst vice cosmineleFostul viceprimar al comunei Cosminele, Iulian Nae, a fost găsit incompatibil de ANI pentru că, pe durata mandatului său, acesta a fost și administrator al unei societăți comerciale.

În comunicatul dat publicității, ANI arată că Iulian Nae s-ar fi aflat în stare de incompatibilitate în perioada 26 iunie 2012 – 21 iunie 2016, interval în care "a deținut simultan funcția de viceprimar și calitatea de administrator în cadrul S.C. Satelit Impex S.R.L., încălcând astfel dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003". Potrivit sursei citate, fostul viceprimar nu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare.

Iulian Nae a fost, în mandatul trecut, viceprimar al comunei prahovene Cosminele, după ce, în 2012, a candidat pentru funcția de primar al localității, din partea USL.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.