Ca pe ulițele din satele dobrogene! Așa s-or fi simțit, miercuri dimineață, ploieștenii care în drum spre școală sau spre serviciu sau dat, pe străzile din centrul Ploieștiului, peste un măgar care se plimba nestingherit.

 

Prezența animalului a fost semnalată și în apropierea sediului Primăriei Ploiești, în zona sensului giratoriu de la Catedrala "Sf. Ioan", dar și pe Gh. Grigore Cantacuzino, iar, în final, în zona Domnișori (Cioceanu), unde, după câteva ore, polițiștii locali au reușit să prindă măgarul.

"Nu ştiu cine l-a plantat pe bietul măgar fix lângă Primăria Ploieşti, însă oraşul începe să devină unitar. Până la urmă, de ce doar în Cartierul Mitică Apostol ne putem bucura în linişte de vietățile pământului: vaci, capre, oi...? Să fie pentru toți cetățenii!", a scris, pe Facebook, Cristina Toma Cochinescu, cunoscută ploieștenilor, printre altele, pentru proiectele derulate prin Asociația "Prahova în Acțiune" și unul dintre șoferii căruia animalul lăsat liber i-au ieșit în cale, azi-dimineață.

magar2

Nu se știe, deocamdată, al cui este măgarul, dar autoritățile încearcă să identifice proprietarul care, pentru scenele rurale de acum câteva ore, ar putea fi sancționat cu până la 500 de lei.

Foto: Facebook/ Cristina Toma Cochinescu

Joomla SEF URLs by Artio