Un parapet din beton de pe DN1 a fost mutat din loc, după o coliziune între două vehicule de mare tonaj

Written by Anca Visan Category: Știri locale Created: Thursday, 14 June 2018 12:21

parapeti separatoare de sens dn1Accident rutier, joi, pe DN1, în Prahova, în zona Lido Gârbea. În coliziune au fost implicate două capete tractoare, iar în urma impactului unul dintre vehicule a ricoşat în separatorii de sens şi a mutat din loc un parapet din beton. Traficul rutier în zonă a fost restricţionat timp de aproximativ 20 de minute.

Niciunul dintre conducătorii auto nu a fost rănit în acest accident, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova. În schimb, accidentul a provocat pagube materiale şi a îngreunat traficul rutier pe sensul de mers Ploieşti-Braşov.

În urma coliziunii, un cap tractor a dislocat un parapet din beton, care a ajuns pe banda a doua a DN1, pe sensul de mers spre Braşov. Separatorul a fost repus pe poziţie după aproximativ 20 de minute, timp în care traficul rutier pe acest tronson s-a derulat pe o singură bandă, au mai anunţat reprezentanţii Poliţiei Prahova, care au precizat că pe sensul opus nu au existat probleme de mers.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.