Un polițist local din Podenii Noi îl acuză pe primarul comunei, Mihai Alionte, că l-ar fi bătut chiar în sediul Primăriei.

 

Avocata polițistului local a povestit, pentru ziarulincomod.ro, că vineri, pe 19 aprilie, acesta s-ar fi întors la muncă, după o perioadă în care a avut concediu medical și concediu de odihnă. De dimineață, nu ar fi găsit condica de prezență, așa că a depus o solicitare prin care a anunțat că s-a prezentat la serviciu începând cu ora 08.00 și că nu găsește condica. La ora 16.00, când a ieșit din serviciu, avocata spune că bărbatul a cerut încă o dată condica de prezență, dar că primarul Mihai Alionte a refuzat să i-o pună la dispoziție.

Avocata mai spune că luni dimineață, pe 22 aprilie, polițistul a mers la serviciu și a solicitat din nou condica de prezență. Numai că, de cum a intrat în sediul Primăriei, Alionte l-ar fi luat la bătaie, api l-ar fi îmbrâncit afară din clădire. Acest moment a fost surprins și de camerele de supraveghere de vizavi de Primărie, imaginile fiind, de asemenea, făcute publice de jurnaliștii de la Incomod.

Bărbatul agresat a fost preluat de Ambulanță și transportat la SJU Ploiești.

Victima a depus plângere pentru ultraj.

Zilele trecute, primarul din Podenii Noi, Mihai Alionte, a fost în atenția opiniei publice și din cauza tabloului cu Nicolae Ceaușescu, pe care îl are agățat în biroul său (VEZI DETALII AICI și AICI).

Mihai Alionte nu a dorit să răspundă acuzațiilor care îi sunt aduse, mai scrie sursa citată.

Joomla SEF URLs by Artio