Intervenție comună a pompierilor, salvamontiștilor și echipajelor de la Ambulanță, duminică seară, în Bucegi, pentru salvarea unei tinere care a căzut într-o râpă de aproximativ 60 de metri, în apropiere de Cota 1400.

 

ISU Prahova a anunțat că pompierii și salvamontiștii au intervenit, în primă instanță, pentru recuperarea victimei, care era rănită grav, în urma căderii în râpa de 60 de metri. Femeia, în vârstă de 31 de ani, a fost găsită conștientă, dar cu politraumatisme, fiin recuperată în jurul orei 19.00.

Potrivit medicilor de la Ambulanță, pacienta a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești cu bilanț lezional traumatism  cranio-facial, fractură claviculă dreaptan  și traumatism toracic.

Cum a ajuns tânăra în acest hal? Acest lucru a fost explicat de salvatorii din cadrul Salvamont Prahova. Se pare că turista aproape și-a pierdut viața pentru un... selfie. "Un selfie periculos...la Sinaia! Dorind să obțină o imagine perfectă, o turistă s-a dezechilibrat, căzând vertical 60 m, apoi rostogolindu-se alți 40 m. Mare noroc că a scăpat cu viață!" au comentat salvamontiștii.

Foto: Salvamont Prahova

Joomla SEF URLs by Artio