Patru mașini au fost implicate, miercuri seară, într-un accident petrecut în zona Malu Roșu din Ploiești. Impactul a încheiat o urmărire începută în nordul municipiului, în dreptul magazinului Lidl.

 

Poliția a anunțat că urmărirea a început în momentul în care un șofer, care circula dinspre Bd. Republicii spre Șos. Vestului, nu a oprit la semnalul regulamentar făcut de un echipaj de la Secția 2. Se întâmpla în dreptul magazinului Lidl Nord, de unde polițiștii au plecat în urmărirea conducătorului auto.

Cursa a continuat până la intersecția străzilor Malu Roșu și Podul Înalt, unde mașina pe urmele căreia erau a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar, după care a fost proiectată pe contrasens, unde a intrat într-un alt autoturism care, la rândul său, a fost lovit în spate de o a patra mașină.

Evenimentul rutier nu s-a soldat cu victime.

Polițiștii au constatat că șoferul pe care îl urmăreau, în vârstă de 41 de ani, nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a modului de producere a evenimentelor.

Foto: IJP Prahova

Joomla SEF URLs by Artio