Caz ilar la Spitalul de Psihiatrie Voila, din municipiul prahovean Câmpina! Potrivit unor martori, un pacient internat aici a reuşit să fugă, însă a fost în cele din urmă adus înapoi, după ce-a fost alergat pe câmp de către asistente şi după ce personalul spitalului a alertat Poliţia şi a rugat şoferii care treceau prin zonă să ia partea la "pândă".

Un cititor "Actualitatea Prahoveană" ne-a semnalat cazul, povestind că trecea prin zonă şi că a fost mirat să vadă scena în care două asistente fugăreau pe câmp un tânăr de aproximativ 15 ani. Se pare că acesta era internat la Voila, dar reuşise să iasă din spital. Cazul s-a petrecut vineri după-amiază, iar martorii spun că a fost alertată şi Poliţia, iar în zonă a ajuns un echipaj care a încercat să contribuie la prinderea "evadatului". De asemenea, martorii povestesc că s-a făcut apel şi la şoferii care tranzitau zona, în încercarea de prindere mai rapidă a tânărului, dar şi că pacientul ar fi reuşit să intre în discuţii cu un bărbat şi l-ar fi întrebat încotro este gara.

Poliţia Prahova nu a putut oferi mai multe amănunte despre acest incident, iar directorul Spitalului de Psihiatrie Voila a refuzat să comenteze cazul, posibil şi pe fondul faptului că este vorba despre un pacient minor.

Joomla SEF URLs by Artio