Un șofer care nu a oprit la semnalul polițiștilor - când un echipaj a vrut să-l tragă pe dreapta, alarmatde modul în care acesta conducea prin Ploiești - a dat prilej pentru o urmărire pe o distanță de câțiva kilometri. Și probabil că nici nu ar fi fost prins curând dacă nu ar fi pierdut controlul asupra direcției, ieșin în decor.

 

Totul s-a petrecut în noaptea de miercurdi spre joi, a anunțat IJP prahova. După întreaga aventură, șoferul, un tânăr de 20 de ani, din comuna Brazi, s-a ales cu dosar penal.

"În ziua de 16 ianuarie a.c., pe rețeaua de drumuri din zona de sud a județului, respectiv pe DJ 100C (sectorul cuprins între Fulga și Mizil) și pe DJ 101F (sectorul cuprins între Dumbrava și Ciupelnița) au fost înregistrate 2 accidente rutiere soldate cu rănirea a 5 persoane și 5 accidente rutiere soldate cu pagube materiale. Întrucât s-a constatat faptul că nu au fost îndeplinite obligațiile de întreținere a drumului public pe timp de iarnă, administratorul drumului județean a fost sancționat contravențional conform O.U.G. 195/2002R privind circulația pe drumurile publice,cu amendă în valoare de 3045 lei", a informat IJP Prahova.

Foto ilustrație

Joomla SEF URLs by Artio