Mai mulți șoferi care ieșeau aseară din Ploiești spre Bucov s-au trezit în fața mașinii, în ultima clipă, cu un atelaj tras de calul speriat, fără căruțaș.

 

A fost o chestiune de minute până când un conducător auto nu a reușit să evite impactul cu căruța care venea din contrasens, mașina acestuia izbind în plin atelajul. Din fericire, animalul nu a fost rănit și nu au existat nici victime.

Întreaga scenă a fost filmată dintr-o mașină aflată în zonă, iar înregistrarea a ajuns în mediul on-line. Imaginile pot fi văzute aici.

Între timp, polițiștii au anunțat că l-au identificat și pe căruțaș, un ploieștean de 31 de ani, depistat în zonă. Omul se afla sub influența alcoolului.

"Aseară, în jurul orelor 23:00, am fost sesizați cu privire la faptul că, pe str. Ștrandului din municipiul Ploiești, s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale, în care au fost implicate un autovehicul și un atelaj hipo.

La fața locului, polițiștii au identificat autoturismul implicat și  atelajul hipo, însă nu și căruțașul. În urma verificărilor efectuate, în zonă a fost depistat și identificat și acesta, respectiv un ploieștean în vârstă de 31 de ani. La testarea cu aparatul etilotest, rezultatul a fost pozitiv, valoarea indicată fiind de 0,28 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Evenimentul rutier s-a produs pe fondul neîndeplinirii obligațiilor de către căruțaș, în sensul că acesta a părăsit atelajul, fapt pentru care a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1305 lei.

Recomandăm, atunci când sunteți martorii unor asemenea situații, să ne informați de îndată, pentru ca polițiștii să poată interveni înainte de producerea evenimentelor care ar putea avea urmări grave!             

Totodată, atragem atenția participanților la trafic să respecte prevederile legale, doar în acest mod putând a ne proteja pe noi și pe cei dragi nouă!" a transmis, joi dimineață, IJP Prahova.

Sursa imagini: Facebook/ Traffic Tube

Joomla SEF URLs by Artio