Zeci de tineri și familii din Sinaia încep anul în casă nouă - FOTO

Written by Ioana POPA Category: Știri locale Created: Saturday, 30 December 2017 06:43

Primarul orașul Sinaia, Vlad Oprea, a înmânat, vineri, cheile celor 69 de chiriași în noile locuințe ANL construite în stațiune.


Consiliul Local Sinaia a aprobat, cu doar câteva zile înainte de Crăciun, listele de repartizare a locuințelor pentru tineri construite prin ANL și destinate închirierii. 42 de garsoniere și 27 de apartamente au fost cadoul mult așteptat de beneficiari. Locuințele repartizate se află în blocurile 31, 32 și 33, de pe str. Intrarea Lalelelor.
Înscrierile pentru obținerea unei locuințe ANL, la Sinaia, au început în primăvară, iar repartizarea s-a făcut pe baza unor criterii clare, fiind acordate punctaje mari pentru persoanelor care locuiesc cu chirie, cu studii superioare, căsătorite, care au copii, dar și pentru cei care provin din centre de ocrotire socială ori care au venitul net/membru de familie sub salariul minim pe economie.
Prioritate au avut cererile mai vechi de cinci ani, care de asemenea au primit un număr mare de puncte, la evaluarea dosarului.

 

 

 

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.