irish_Town_lat

Ziua produselor agroalimentare sărbătorită la Ploiești. Societatea Hale și Piețe a oferit diplome producătorilor prezenți la Târgul de Toamnă

Written by Administrator Category: Știri locale Created: Tuesday, 10 October 2017 11:09

ziua produselor romanesti hale si piete mariana pepelea 10 oct 2017Marți, 10 octombrie a fost sărbătorită pentru prima data în România, "Ziua naţională a produselor agroalimentare româneşti", eveniment organizat cu scopul de a promova consumul de produse agroalimentare obţinute și procesate în fermele agricole românești.

Direcția Agricolă Prahova, împreună cu Societatea Hale și Piețe SA Ploiești, au oferit diplome producătorilor care vând în Târgul de Toamnă și în Piața Centrală din Ploiești.

„Am oferit producătorilor prezenți diplome de participare la Târgul de Toamnă Ploiești și la prima ediție a Zilei Naționale a producătorilor. Avem producători din toate colțurile țării, dar și din județul nostru. Noi așteptăm producătorii să participe la toate târgurile organizate de noi, pentru că evenimentele organizate de societatea noastră împreună cu partenerii ajută la promovarea producătorilor autohtoni, a oamenilor care muncesc cu adevărat în agricultură", a declarat Mariana Pepelea, directorul SC Hale și Piețe Ploiești. Foto: republikanews.ro

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.