Știri naționale

Știri naționale

Procurorii DIICOT Arad au dispus, vineri, reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui agent șef din cadrul Serviciului Rutier al IPJ Arad, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc în formă agravantă.

Read more: Agent șef de la Rutieră, arestat pentru trafic de droguri. Omul avea propria plantație de canabis
Știri naționale

Noi cifre alarmante au fost anunțate, sâmbătă, de Grupul de Comunicare Strategică. România a înregistrat, în ultimele 24 de ore, 698 de pacienți testați pozitiv și 24 de decese, din care unul la o persoană care nu prezenta comorbidități.

Read more: #coronavirus: Recordul absolut al pandemiei, în România. Aproape 700 de cazuri noi confirmate în...
Știri naționale

Premierului Ludovic Orban și ministrul afacerilor interne, Marcel Vela, au organizat, sâmbătă dimineață, o videoconferință cu prefecții, șefii structurilor MAI și ai celorlalte instituții și autorități cu atribuții în gestionarea situației generate de creșterea numărului de îmbolnăviri cu COVID-19.

Read more: VIDEO | Ședință de urgență cu prefecții. Premierul cere mai multe controale în restaurante, baruri...
Știri naționale

Până astăzi, pe teritoriul României au fost confirmate 31.381 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, potrivit datelor din bilanţul oficial din 10 iulie. De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 592 noi cazuri de îmbolnăvire. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 22.812 au fost externate, dintre care 21.129 de pacienți vindecați și 1.683 de pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare.

Read more: #coronavirus - 592 de infectări raportate în ultimele 24 de ore, a doua cea mai mare raportare de...
Știri naționale

Starea de urgență ar putea fi din nou instituită în România dacă rata îmbolnăvirilor va continua să crească. Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a anunțat și un prag care, dacă va fi atins, va duce la instituirea de restricții severe.

Read more: Ministrul Sănătății a anunțat în ce condiții va fi reinstituită starea de urgență
Știri naționale

Cei care aruncă gunoaiele în natură nu mai riscă doar amendă, ci pot să rămână inclusiv fără maşină. S-a schimbat legea, iar de la mijlocul lunii mai comisarii Gărzii de Mediu au dreptul să ia măsuri dure. A simţit-o deja pe pielea lui un bărbat din Drobeta Turnu Severin, care a fost urmărit în timp ce încerca să descarce nişte saci plini cu moloz şi a fost sancţionat sever.

Read more: Românii pot rămâne fără maşină dacă sunt prinşi aruncând gunoaie din ea
Știri naționale

Până astăzi, 9 iulie, pe teritoriul României au fost confirmate 30.789 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 22.574 au fost externate, dintre care 20.969 de pacienți vindecați și 1.605 de pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare.

Read more: #coronavirus - Recordul de ieri tocmai a fost depăşit! 614 infectări raportate în ultimele 24 de ore
Știri naționale

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a vorbit despre posibilitatea revenirii la starea de urgență, în contextul creșrerii numărului de cazuri de coronavirus în România.

Read more: Nelu Tătaru, despre o eventuală revenire la starea de urgenţă: "Vreu o legislaţie care să ne...
Știri naționale

România tocmai a depăşit recordul de cazuri confirmate într-o singură zi, care era de 523 şi fusese atins în 11 aprilie, în perioada care era considerată de vârf epidemiologic. Tendinţa de creştere observată în ultimele zile se accentuează acum, când raportarea oficială anunţă nu mai puţin de 555 de îmbolnăviri cu COVID-19, după ce au fost efectuate puţin peste 13.100 de teste. În acelaşi interval de 24 de ore, 265 de pacienţi au fost declaraţi vindecaţi, iar 18 au murit. Grupul de Comunicare Strategică a transmis un avertisment oficial, amintind de măsurile de protecţie şi făcând apel inclusiv la politicieni, pentru a nu transforma discuţiile despre restricţii în pretexte de campanie.

Read more: 555 de îmbolnăviri confirmate în ultimele 24 de ore, un nou record în România
Știri naționale

Până astăzi, pe teritoriul României au fost confirmate 29.620 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, a anunţat Grupul de Comunicare Strategică în bilanţul oficial din 7 iulie. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 21.927 au fost externate, dintre care 20.534 de pacienți vindecați și 1.393 de pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare.

Read more: #coronavirus 29.620 de infectări, 1.799 de decese şi 20.534 de vindecări raportate până azi în...
Joomla SEF URLs by Artio