Știri naționale

Știri naționale

Montarea de panouri despărțitoare în interiorul mașinii, pentru protecția șoferului și a apasagerilor în contextul pandemiei, poate crea unele probleme, avertizează experții Registrului Auto Român.

Read more: Specialiștii RAR au explicat în ce situații montarea panourilor despărțitoare în interiorul...
Știri naționale

Autoritățile au anunțat că, de la ultima raportare, au fost confirmare 823 de cazuri noi de infectare cu coronavirus, ceea ce reprezintă peste 10% din testele efectuate în acest interval.

Read more: #coronavirus: Peste 54.000 de cazuri confirmate în România, până la această dată. Unul din 10...
Știri naționale

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, astăzi, că din cele 14.215 de teste efectuate în ultimele 24 de ore, din care 5.690 la cerere, au fost identificate alte 1.075 de persoane infectate cu coronavirus.

Read more: #coronavirus: Peste 1.000 de cazuri noi raportate și duminică, la mai puțin de 15.000 de teste...
Știri naționale

Din acest weekend, purtarea măștii de protecție inclusiv în spațiile deschise aglomerate a devenit obligatorie în zeci de județe. Comitetele pentru Situații de Urgență au stabilit reguli specifice pentru fiecare zonă în parte.

Read more: Județul din România în care, de astăzi, purtarea măștii de protecție este obligatorie inclusiv în...
Știri naționale

Tratamentul cu plasmă împotriva noului coronavirus, una dintre soluţiile folosite în întreaga lume pentru tratarea pacienților în stare gravă, este disponibilă și la noi în țară, doar că procesul este unul greoi și chiar donatorii sunt puși să plătească pentru a face un bine.

Read more: Donatorii de plasmă pentru pacienții Covid în stare critică sunt puși să-și plătească singuri...
Știri naționale

Un minor de 15 ani a murit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în urma unui accident produs în comuna Plopşoru, după ce şoferul autoturismului în care se afla adolescentul a intrat într-un cap de pod, el neavând permis şi aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, potrivit informațiilor furnizate de IJP Gorj.

Read more: Un adolescent a murit într-un accident provocat de un beat și fără permis
Știri naționale

Autoritățile din sănătate recomandă ca elevii din anii terminali și cei din ciclul primar să vină la școală zilnic, iar ceilalți să învețe în schimburi, jumătate de clasă în clase iar restul on-line.

Read more: INSP recomandă ca elevii din clasele primare și cei din anii terminali să meargă zilnic la școală
Știri naționale

Peste 7.000 de persoane infectate cu Covid sunt internate, în acest moment, în spitale din toată țara. Numai în ultimele 24 de ore au fost confirmate în jur de 1.200 de cazuri noi, în timp ce peste 600 de persoane au fost re testate pozitiv.

Read more: #coronavirus: Aproape 2.000 de persoane testate pozitiv, în ultimele 24 de ore, din care 1.225...
Știri naționale

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Arad a decis, vineri seară, să pună în carantină patru localităţi în care există focare de COVID-19, respectiv Gurahonţ, Bonţeşti, Seleuş şi Moroda.

Read more: Ordin al șefului DSU, pentru instituirea canatinei în alte patru localități
Știri naționale

Până astăzi, pe teritoriul României au fost confirmate 50.886 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, 27.007 pacienți au fost declarați vindecați și 4.433 pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare, arată Grupul de Comunicare Strategică în bilanţul din 31 iulie. În toată ţara, în ultimele 24 de ore au fost raportate 1.295 de cazuri noi, dar şi 39 de decese.

Read more: #coronavirus - Aproape 1.300 de cazuri şi aproape 40 de decese, raportate în România în ultimele...
Joomla SEF URLs by Artio