Știri naționale

Știri naționale

Ministrul Sănătății a anunțat, sâmbătă seară, că noi focare sunt în evoluție, la Brașov și Constanța, iar acestea ar putea evolua accelerat în următoarea perioadă, când este așteptată sosirea în țară a unui număr mare de persoane.

Read more: Ministrul Sănătății anunță noi posibile focare la Constanța și Brașov
Știri naționale

146 de decese au fost înregistrate, până acum, la nivel național, în rândul persoanelor infectate cu noul coronavirus. Cele mai noi cazuri au fost raportate sâmbătă seară.

Read more: Șase decese noi, la Hunedoara, Suceava și București, duc bilanțul național la 146 de cazuri
Știri naționale

Grupul Grupul de Comunicare Strategică a informat că 200.000 de măști FFP2 au ajuns în România, cu o cursă TAROM, în urma unei achiziții realizată din China de către UNIFARM SA. Materialele vor fi distribuite spitalelor desemnate pentru gestionarea cazurilor confirmate cu noul coronavirus, cu prioritate către cele aflate în județe cu un număr mare de persoane confirmate pozitiv.

Aeronava TAROM, care a aterizat în această seară pe aeroportul Otopeni, a realizat cursa în baza unui contract comercial pentru perioada 2-3 aprilie 2020, pe ruta București - Almaty (Kazahstan) – Shenzhen (China) pentru a aduce 9 tone (cca 100 mc) de materiale sanitare necesare în lupta cu noul virus coronavirus (COVID-19). VIDEO DIGI 24

Știri naționale

Un poliţist local din Constanţa a oprit o maşină în care erau mai multe persoane fără declaraţiile pe propria răspundere impuse de Ordonanţa Militară. Pentru că şoferul mirosea a alcool, poliţistul local a chemat în sprijin şi un echipaj al Poliţiei Rutiere din cadrul IJP Constanța.

Read more: Noaptea minții: Un polițist a fost AMENDAT de un coleg pe care îl chemase în ajutor
Știri naționale

Părinții care își supraveghează la domiciliu copiii în vârstă de până la 12 ani, pe durata stării de urgență, vor beneficia de zile libere și în timpul vacanțelor școlare, a anunțat Ministerul Muncii.

Read more: Părinții beneficiază de concediu plătit și în perioada vacanței
Știri naționale

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat joi seară, în două mesaje trimise la interval de o oră şi jumătate distanţă, încă 20 de decese survenite în România la pacienţi infectaţi cu noul coronavirus. Astfel, bilanţul naţional a urcat la 114 cazuri. În aproape toate cazurile din aceste raportări este vorba despre persoane în vârstă, care aveau şi alte afecţiuni, însă au existat şi excepţii.

Read more: Încă 20 de decese de COVID-19 anunţate oficial joi seară, unele cu 5 zile întârziere. Bilanţul a...
Joomla SEF URLs by Artio