Știri naționale

Știri naționale

Până astăzi, pe teritoriul României au fost confirmate 718.612 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, iar 662.400 de pacienți au fost declarați vindecați, arată bilanţul oficial din 27 ianuarie.

Read more: #coronavirus - 77 de decese şi 3.174 de infectări raportate în ultimele 24 de ore în toată ţara
Știri naționale

Autoritățile române au decis să amâne vaccinarea a zeci de mii de persoane din categoria angajaților din domenii esențiale, întrucât România are, în prezent, un deficit de 117.000 de doze, a anunțat, marți, într-o conferință de presă, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-Covid, dr. Valeriu Gheorghiță.

Read more: Vaccinarea a 35.000 de angajați va fi amânată, pe fondul deficitului de doze
Știri naționale

Până astăzi, pe teritoriul României au fost confirmate 715.438 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, iar 658.595 de pacienți au fost declarați vindecați, arată bilanţul oficial din 26 ianuarie.

Read more: #coronavirus - 97 de decese şi 2.877 de infectări raportate în ultimele 24 de ore în România
Știri naționale

Spitalul din Corabia a revenit în atenția opiniei publice printr-un nou caz revoltător. Nepoata unei bătrâne care s-a stins din viață în urmă cu 10 zile susține că aceasta și-a dat ultima suflare pe bancheta mașinii, în curtea spitalului, așteptând o scrisoare medicală.

Read more: O femeie a murit în așteptarea unei scrisori medicale, în același spital în care a fost filmat...
Știri naționale

Direcţia Naţională Anticorupţie a anunţat, într-un comunicat transmis astăzi, că a dispus punerea în mişcare a urmăririi penale faţă de Călin Popescu Tăriceanu, pentru o infracţiune de luare de mită care, potrivit anchetatorilor, ar fi avut loc în perioada în care politicianul era primul-ministru al României. Fostului premier i s-a comunicat oficial că are calitatea de inculpat.

Read more: DNA a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de Călin Popescu Tăriceanu, pentru mită
Știri naționale

Până astăzi, pe teritoriul României, au fost confirmate 712.561 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, iar 654.875 de pacienți au fost declarați vindecați, arată bilanţul oficial din 25 ianuarie.

Read more: #coronavirus - 65 de decese şi 1.551 de infectări raportate în ultimele 24 de ore în România
Știri naționale

Până astăzi, pe teritoriul României au fost confirmate 711.010 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, iar 653.125 de pacienți au fost declarați vindecați, arată bilanţul oficial din 24 ianuarie.

Read more: #coronavirus - 54 de decese şi 1.816 infectări raportate în ultimele 24 de ore în România
Știri naționale

Turiștii au luat cu asalt stațiunea Poiana Brașov, iar la Vârful Postavaru s-au încins petreceri în aer liber. Din păcate, atmosfera și iluzia că se află în spațiu liber i-au făcut pe mulți să renunțe la orice regulă de protecție sau de distanțare. Cât despre măștile de protecție au lipsit cu desăvârșire. Un telespectator Digi24 a surprins imaginile în care cei mai mulți dintre turiști nu au măști și nici nu respectă măsurile de distanțare socială, deși există risc de infectare cu SARS-CoV-2.

Read more: Sancţiuni în vârf de munte. Jandarmii au intervenit ca să "spargă" o petrecere începută la Postăvaru
Știri naționale

Un turist care schia sâmbătăpe o pârtie din Predeal aavut ghinionul de a se întâlni cu un urs, care a început să-l urmărească și să alerge după elIncidentul a fost observat de oamenii care erau în telescaun. Aceștia au încercat să îl avertizeze pe schiorul aflat în pericol.

Read more: Schior fugărit de un urs pe o pârtie din Predeal
Știri naționale

Până astăzi, pe teritoriul României au fost confirmate 709.194 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, iar 650.189 de pacienți au fost declarați vindecați, arată bilanţul oficial din 23 ianuarie.

Read more: #coronavirus - 94 de decese şi 2.719 infectări raportate în ultimele 24 de ore în România
Joomla SEF URLs by Artio