Știri naționale

Știri naționale

Elevii care au reprezentat România la a XV-a ediție a Olimpiadei Internaţionale de Ştiinţe, derulată în perioada 2-11 decembrie,  în Botswana (Gaborone), s-au întors acasă cu șase medalii.

Read more: Șase medalii pentru lotul de juniori al României, la Olimpiadei Internaționale de Științe
Știri naționale

Ministerul Sănătății a anunțat că a lansat în consultare publică proiectul de ordin pentru modificarea și completarea Ordinului nr. 450/08.04.2015 privind aprobarea modului de administrare, finanțare și implementare a acțiunilor prioritare pentru tratamentul intervenţional al pacienţilor cu accident vascular cerebral.

Read more: Ministerul Sănătății extinde la nivel național programul pentru tratamentul pacienților cu...
Știri naționale

Jurnaliștii de la Rise Project sunt somați de Poliția din Teleorman să își deconspire sursele, în ciuda reacțiilor Comisiei Europene care a avut un punct de vedere explicit pe acest subiect. Directorul Tel Drum, Petre Pitiș, a făcut o plângere penală, iar poliția din Teleorman a trecut prompt la fapte.

 

Read more: Teleormanleaks: Poliția din Teleorman a SOMAT jurnaliștii de la Rise Project să își deconspire...
Știri naționale

Un craiovean a încercat, împreună cu mai mulți colegi, să aducă un strop de bucurie, în prag de sărbători, în sufletele micuților nevoiți să-și petreacă anii copilăriei pe patul de spital. Încărcați cu daruri pentru cei internați la secția de Oncologie a Spitalului Județean din Craiova, grupul a plecat încrezător spre unitatea sanitară. Ce s-a întîmplat, însă, încă de la intrare, întrece orice închipuire.

Read more: REVOLTĂTOR! Donațiile pentru copiii bolnavi de cancer, de la Spitalul Județean Craiova, "vămuite"...
Știri naționale

Carmen Iohannis a lipsit, pentru a doua oară, de la audierea la care a fost citată de procurorii Parchetului General. Aceasta ar fi trebuit să se prezinte luni după-amiază la ÎCCJ, pentru a da explicații în fața magistraților cu privire a un dosar deschis după o pângere făcută de jurnaliști.

Read more: Carmen Iohannis a chiulit, iar, de la audiere. Ce scuză le-a servit procurorilor de la Parchetul...
Știri naționale

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, luni, după ședința PSD, că s-a luat în discuție oportunitatea unei ordonanţe de urgenţă de modificare a Codurilor penale pentru ca articolele declarate constituţionale să intre în vigoare. Pentru restul, ministrul Justiții, Tudorel Toader, a spus că Parlamentul va modifica partea neconstituională și o va trimite la promulgare, dar că, deocamdată, Ministerul va analiza examineze în ce măsură poate fi adoptată una sau două ordonanţe de urgenţă pentru transpunerea în legislaţia penală a soluţiilor declarate constituţionale.

Read more: Guvernul pregătește o Ordonanță de Urgență de modificare a Codurilor penale
Știri naționale

Carmen Iohannis, soția președintelu Klaus Iohannis, a fost citată și este așteptată să se prezinte luni după-amiază, la Parchetul General, pentru a fi audiată , în dosarul referitor la casele din Sibiu. Este a doua oară când procurorii încearcă să o audieze pe Carmen Iohannis.

Read more: Carmen Iohannis este așteptată luni, pentru audieri, la Parchetul General
Știri naționale

Acuzațiile formulate de fostul deputat Sebastian Ghiță, în plângerea pe numele fostei șefe DNA, Laura Codruța Kovesi, nu sunt tocmai noi. Acestea au fost demontate de Parchetul General și Ministerul Afacerilor Interne încă de acum un an.

Read more: Noile acuzații lansate de Sebastian Ghiță au fost demontate încă de acum un an de Parchetul General
Știri naționale

Fostul deputat Sebastian Ghiță a anunțat că a făcut o plângere penală pe numele Laurei Codruța Kovesi, la Secția Specială pentru anchetarea magistraților.

Read more: Sebastian Ghiță a reclamat-o pe Laura Codruța Kovesi, pentru constituire de grup infracţional...
Știri naționale

Un polițist a fost lovit în orașul Calafat din Dolj, în timp ce încerca să aplaneze un conflict între mai multe persoane. Scandalul a fost aplanat după ce în zonă au fost chemați luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale.

Read more: Polițist BĂTUT în plină stradă după ce a intervenit pentru aplanarea unui conflict