Știri naționale

Știri naționale

Bucureştenii riscă să rămână fără apă caldă în perioada următoare, dacă autorităţile nu rezolvă, cu diplomaţie şi tact, problema datoriilor pentru gazele livrate de Romgaz, a declarat, marţi, Florian Mateiţă, reprezentantul Rominsolv, administratorul judiciar al RADET.

Read more: Administrator RADET: Bucureştenii vor rămâne fără apă caldă, dacă nu se rezolvă problema...
Știri naționale

Biroul Electoral Central  a publicat modelele pentru cele două buletine de vot pe care le vor primi alegătorii care vor dori să participe la referendumul din 26 mai.

Read more: Cum vor arăta buletinele de vot de la referendum. Biroul Electoral Central a publicat machetele
Știri naționale

Alegătorii care vor participa, pe 26 mai, la alegerea europarlamentarilor care ne vor reprezenta în PE și la referendum vor primi câte trei buletine de vot, unul pentru europarlamentare și alte două cu întrebările stabilite de președintele Klaus Iohannis, în vederea consultării populației privind subiecte din Justiție.

Read more: Peste 2,1 milioane de buletine de vot vor fi tipărite pentru județul Prahova
Știri naționale

Activităţi de control se desfăşoară, de luni, simultan în toate statele membre ale Uniunii Europene, conform Planului de operaţiuni al Organizaţiei Poliţiilor Rutiere din Europa (TISPOL). Acțiuni de acest fel au loc și în România. Totodată, luni după-amiază, polițiștii prahoveni derulează o acțiune similară pe raza locaității Blejoi.

Read more: TRUCKS&BUS - Controale ale Poliției, de luni, pe șoselele din toată Europa
Știri naționale

Prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a transmis o scrisoare preşedintelui Klaus Iohannis, preşedintelui Senatului Călin Popescu Tăriceanu, preşedintelui Camerei Deputaţilor Liviu Dragnea şi premierului Viorica Dăncilă, amenințând cu declanșarea „Rule of law Framework”, un mecanism mai dus decât  MCV-ul, dacă modificările aduse codurilor penale intră in vigoare.

Read more: Comisia Europeană ameninţă România cu un mecanism mai dur decât MCV, în cazul adoptării...
Știri naționale

Mai multe autoturisme aflate în parcarea Aeroportului Otopeni au fost afectate de scurgeri de apă rezultate în urma unei lucrări neconforme. Compania Națională Aeroporturi București au anunțat că proprietarii mașinilor vor fi despăgubiți.

Read more: Mai multe mașini din parcarea Sosiri a Aeroportului Otopeni, afectate de scurgeri de apă în urma...
Știri naționale

Grav accident de muncă produs, sâmbătă, la o brutărie din localitatea bistriţeană Şieu Odorhei. Un bărbat de 50 de ani a fost prins într-un malaxor.

Read more: Angajatul unei brutării a fost accidentat grav după ce a fost prins într-un malaxor, de la brâu în...
Știri naționale

Polițiștii se pregătesc, și ei, în această perioadă, pentru întâmpinarea turiștilor care vor merge, în concendiu, pe litoralul românesc. În premieră, oamenii legii vor fi dotați cu aparate pentru depistarea consumului de droguri.

Read more: Aparate pentru depistarea consumului de droguri, în premieră, în dotarea polițiștilor de pe litoral
Știri naționale

Susţinători ai PSD s-au adunat, sâmbătă, în faţa Casei de Cultură a Sindicatelor din Galaţi, unde un miting de amploare al social-democraţilor. În zonă și-au făcut apariția, însă, și aproximativ 100 de protestatari.

Read more: Momente tensionate la Galați, în ziua mitingului PSD. Câțiva protestatari au încercat să rupă...
Știri naționale

Autoritățile au demarat, în cursul acestei săptămâni, un control la Maternitatea Giulești, după ce cinci copii născuți în ultimele săptămâni în cadrul unității sanitare au ajuns la spital cu cu posibile infecții stafilococice (MRSA). În baza probelor recoltate până acum, prezența stafilococului auriu a fost confirmată la o moașă  de la Spitalul Clinic de Obstetrică și Ginecologie ”Prof. Dr. Panait Sârbu”.

Read more: Cinci copii născuți la "Panait Sârbu", internați la Spitalul "Grigore Alexandrescu". O moașă de la...