Știri naționale

Știri naționale

Bilanţul oficial de sâmbătă anunţă 5.753 de cazuri de COVID-19 confirmate în ultimele 24 de ore, ducând numărul total al infectărilor din ţara noastră la 241.339 de la începutul crizei, dintre care 172.513 de cazuri în care pacienţii au fost declaraţi vindecaţi. În ziua în care a raportat 101 decese ale unor pacienţi infectaţi cu COVID-19, Grupul de Comunicare Strategică anunţă un nou record în privinţa numărului de internări, cu 923 de români la terapie intensivă, ceea ce nu poate decât să semnalizeze că şi zilele viitoare vor fi în continuare foarte delicate.

Read more: #coronavirus - 101 decese şi 5753 de infectări raportate în ultimele 24 de ore în România
Știri naționale

Continuă creşterea alarmantă în statistica oficială prezentată de autorităţi cu privire la evoluţia pandemiei de coronavirus din România! În ultimele 24 de ore au fost confirmate 6.546 de îmbolnăviri, un nou recor naţional, şi raportate 103 decese, număr apropiat de recordul absolut. Peste 11.200 de pacienţi COVID sunt internaţi, iar 917 dintre aceştia sunt cu probleme grave, în secţiile de terapie intensivă din ţară, un nou record absolut.

Read more: #coronavirus - Un nou record de infectări COVID şi de internări la terapie intensivă raportat...
Știri naționale

Astăzi se împlinesc cinci ni de la tragedia care a zguduit România. Peste 60 de tineri și-au pierdut viața în incendiul care a izbucnit într-un club din Capitală, în timpul unui concert susținut de trupa Goodbye to Gravity.

Read more: "Nu suntem numere. Nu uităm!". Cinci ani de la tragedia din #colectiv
Știri naționale

Până astăzi, pe teritoriul României au fost confirmate 229.040 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, iar 163.852 de pacienți au fost declarați vindecați, arată Grupul de Comunicare Strategică în bilanţul oficial din 29 octombrie, în care anunţă un nou record de infectări, cu aproape 6.500 de cazuri noi în toată ţara, după un pic mai mult de 36.000 de teste COVID.

Read more: #coronavirus - România raportează un nou record de infectări, cu 6.481 de cazuri în ultimele 24 de...
Știri naționale

Curtea de Apel București a decis, joi, prin hotărâre definitivă, să reducă la cinci ani de închisoare primită în primă instanță de Bogdan Olteanu, fost președinte al Camerei Deputaților și fost viceguvernator BNR.

Read more: Bogdan Olteanu, condamnat la cinci ani de închisoare. Curtea de Apel București i-a redus pedeapsa...
Știri naționale

Ministrul Educației, Monica Anisie, a anunțat, miercuri seară, la un post central de televiziune, că a solicitat CNATDCU reevaluarea tuturor tezelor de doctorat de la Academia de Poliție.

Read more: Toate tezele de doctorat de la Academia de Poliție vor fi reevaluate. Sunt peste 800 de lucrări
Știri naționale

România înregistrează noi recorduri negative. Bilanţul oficial publicat miercuri anunţă cel mai mare număr de decese raportat într-un interval de 24 de ore, cel mai mare număr de infectări şi cel mai tânăr pacient răpus de COVID-19, un bebeluş de numai patru luni, care se pare că avea şi alte afecţiuni.

Read more: #coronavirus - 107 decese şi 5343 de infectări raportate în ultimele 24 de ore în România, noi...
Știri naționale

Județul Cluj a confirmat, în ultimele 24 de ore, 356 de noi cazuri de infectare cu coronavirus și a devenit primul județ din România unde incidența cumulată, pe ultimele 14 zile, ajunge la peste 4 cazuri/ 1.000 de locuitori.

Read more: #coronavirus: Primul județ din România cu peste 4 cazuri active / 1.000 de locuitori
Știri naționale

Institutul Național de Statistică a publicat, la solicitarea jurnaliștilor din presa centrală, numărul deceselor pe cauze de deces în primele 8 luni din 2019 și 2020.

Read more: Paradox în pandemie. Mai puțin români au murit anul acesta, comparativ cu 2019. Care au fost...
Joomla SEF URLs by Artio