Știri naționale

Știri naționale

Comisia a adoptat un raport privind România, în conformitate cu articolul 126 alineatul (3) din Tratatul privind funcționarea Uniunii Europene (TFUE), care analizează în ce măsură această țară respectă criteriul deficitului prevăzut de tratat.

Read more: Comisia Europeană declanșează procedura de deficit bugetar excesiv în cazul României, criticând în...
Știri naționale

Comisia Europeană avertizează România și îi cere să pună în aplicare în mod corespunzător Regulamentul UE privind lemnul (EUTR), care interzice întreprinderilor din sectorul lemnului să producă și să introducă pe piața UE produse obținute din bușteni recoltați în mod ilegal.

Read more: Avertisment dur al Comisiei Europene, pentru România, privind tăierile ilegale de arbori
Știri naționale

Comisia Europeană a pus în vedere României, Greciei și Maltei să elaboreze, să adopte și să pună în aplicare programele lor respective, pentru a-și limita emisiile anuale.

Read more: CE solicită României să adopte, în cel mult două luni, primele programe naționale de control al...
Știri naționale

Rise Project a publicat, luni, un interviu cu Sergiu, bărbatul care ar fi pus la dispoziția judrnaliștilor celebra valiză în are se găseau dovezi ale legăturii fostului lider PS Liviu Dragnea cu Tel Drum.

Read more: RISE PROJECT dezvăluie identitatea bărbatului care a adus valiza cu informații despre legăturile...
Știri naționale

Institutul Național de Sănătate Publică a dat publicității, joi, o nouă centralizare a cazurilor de gripă și infecții respiratorii înregistrate la nivel național.

Read more: INSP: De două ori mai multe cazuri de gripă clinică raportate în ultimele zile, față de săptămâna...
Știri naționale

Cele 25 de ordonanțe de urgență emise de Guvern marți, cu numai o zi înainte de votul Parlamentului pe moțiunea de cenzură (VEZI DETALII), sunt și în atenția Avocatului Poporului care a anunțat, astăzi, că va sesiza Curtea Constituțională a României.

Read more: Avocatul Poporului contestă, la CCR, ordonanțele de urgență date în rafală de Guvern
Știri naționale

Guvernul a avut, marți, o ședință maraton care a durat mai bine de nouă ore și în cadrul căreia au fost adoptate nu mai puțin de 25 de ordonanțe de urgență. Asta în condițiile în care, astăzi, Parlamentul va dezbate și supune la vot moțiunea de cenzură depusă de PSD.

Read more: Guvernul a adoptat 25 de ordonanţe de urgenţă și 31 de hotărâri cu o zi înaintea votului pe...
Știri naționale

Conducerea SJU Constanța a susținut, marți, o conferință de presă în care a prezentat versiunea medicilor în cazul femeii care a murit, în weekend, după ore în șir în care a așteptat la Urgențe, fără a primi un diagnostic sau tratament (VEZI DETALII).

Read more: Cum se apără medicii de la Spitalul Județean Constanța, în cazul femeii care a murit după ce a...
Știri naționale

Fiul unei femei de 69 de ani, din Constanța, a sesizat Poliția după decesul mamei sale. Bătrâna s-a stins după ce ar fi așteptat 16 ore, pe un scaun, la Urgențe, să fie consultată.

Read more: Caz revoltător la Constanța. O pacientă a murit după ce a așteptat 16 ore pe un scaun, la Urgențe
Știri naționale

Reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere și-au propus să implementeze un proiect-pilot pentru amenajare de drumuri muzicale. Inițiativa se regăsește în strategia pentru siguranța circulației 2020 și vizează reducerea numărului de accidente rutiere.

Read more: În țara cu 30.000 de km de drumuri pietruite sau de pământ, CNAIR vrea să facă șosele muzicale
Joomla SEF URLs by Artio