Compania turcă Alsim Alarko este în proces de predare a documentelor către Compania de Drumuri pentru semnarea contractului de proiectare și execuție a Lotului 2 (16,3 km) din Autostrada de Centură Sud (A0) a Capitalei.

 

Licitația a fost lansată, la pachet cu lotul 1 și lotul 3, în iulie 2017, iar atribuirea către turcii de la Alsim Alarko a venit pe 8 mai 2018. Pe Lotul 1 tot aceeași companie a fost declarată inițial câștigătoare, dar în prezent licitația așteaptă rezolvarea contestațiilor. Pe Lotul 3 abia ce a fost atribuit contractul grecilor de la Aktor.

Compania turcă Alsim Alarko, declarată câștigătoare pentru proiectarea și execuția Lotului 2 (16,3 km) al Autostrăzii de Centură Sud (A0) - o nouă șosea de mare viteză, diferită de actuala centură, este în proces de semnare a contractului cu Compania de Drumuri (CNAIR), au confirmat reprezentanții firmei pentru HotNews.ro.

Oferta celor de la Alsim Alarko a fost de circa 160 de milioane de euro, mai exact 750.849.942,12 Lei fără TVA.

CNAIR a anunțat, acum câteva zile, că a atribuit pentru a doua oară contractul pentru Lotul 3 (18 km) către grecii de la Aktor, pentru circa 182 de milioane de euro. Acesta va fi semnat după soluționarea eventualelor contestații.

Foto: hotnews.ro

Joomla SEF URLs by Artio