Nouă persoane au murit, iar alte şapte au fost grav rănite sâmbătă dimineaţa, într-un accident rutier produs în localitatea  Sfântu Gheorghe, judeţul Ialomiţa. Şoferul unui TIR a pierdut controlul direcţiei, a intrat pe contrasens şi a lovit un microbuz de transport călători. Opt femei şi şoferul microbuzului, care şi-au pierdut viaţa în cumplitul accident, erau din comuna ialomiţeană Munteni-Buzău. Femeile lucrau la mai mai multe magazine Mega Image din Bucureşti şi făceau zilnic naveta pentru a câstiga mai bine. Localnicii spun că 20 de copii au rămas orfani în urma tragediei.

 

În localitatea Munteni Buzău din Ialomiţa este o durere fără margini. Vestea tragediei a picat ca un trasnet pe uliţele satului. Nouă locanici, şoferul microbuzului şi alte opt femei, și-au pierdut viața în cel mai cumplit accident produs în acest an pe şoselele din ţara noastră, notează România TV. Localnicii spun că femeile care au pierit făceau naveta în Capitală ca să le ofere o viață mai bună copiilor. La Bucureşti câştigau mai bine decât la orice magazin din judeţ.

Din rândul răniţilor, o fată de 19 ani esre internată la Spitalul "Bagdasar-Arseni" din Capitală şi este în continuare în stare gravă, fiind intubată, a anunţat Ministerul Sănătăţii. Şase dintre răniţi au fost aduşi la spitale din Bucureşti, patru la Spitalul "Bagdasar Arseni" şi două la Spitalul de Urgenţă Floreasca. O altă victimă a fost transportată la spitalul din Slobozia. 

Joomla SEF URLs by Artio