Patru persoane și-au pierdut viața și o a cincea este în tare gravă în urma impactului între un camion și două autoturisme. Accidentul s-a produs vineri dimineață, pe DN 71, în apropiere de Târgoviște.

 

Evenimentul a avut loc între localitățile dâmbovițene Ulmi și Bungetu și, din primele cercetări, s-ar fi produs după ce șoferului autoutilitarei i s-ar fi făcut rău și ar fi pătruns intempestiv pe contrasens, informează IJP Dâmbovița.

O persoană a fost găsită decedată, alta rănită, iar trei victime erau încarcerate, la sosirea echipajelor de urgență. Și acestea din urmă au fost declarate, ulterior, decedate.

Infotrafic anunță că, în zonă, traficul este blocat pe ambele sensuri.

La fața locului se fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care a avut loc evenimentul. 

Update - Trei dintre victimele decedate sunt cetățeni turci, a anunțat Poliția Dâmbovița. Este vorba despre pasagerii autoturismului distris, un bărbat de 28 de ani și o femeie de 47 de ani, respectiv șoferul, de 32 de ani, care, scrie presa locală, era unul dintre managerii Arctic. 

În autoutilitară se aflau un bărbat de 57 de ani și șoferul, de 59 de ani, care ar fi suferit un infarct, moment în care ar fi scăpat vehiculul de sub control și ar fi pătruns brusc pe contrasens, unde camionul s-a izbit violent de mașina cetățenilor turci. 

Foto: IJP Dâmbovița

Joomla SEF URLs by Artio