Adolescentă decedată după ce a căzut de la etajul patru al blocului în care locuia

Written by Anca Visan Category: Știri naționale Created: Tuesday, 10 April 2018 16:20

a cazut de la etaj 3pe4O adolescentă de 16 ani a murit marţi dimineaţa după ce a căzut de la etajul patru al blocului în care locuia. Tragedia s-a produs în cartierul Micro 16 din Satu Mare. În casă se afla şi bunica fetei. Din primele informaţii, fata s-ar fi sinucis.

Incidentul a fost anunţat la 112 de martori. Un echipaj SMURD a ajuns la locul indicat de martori, medicii încercând în zadar să o resusciteze pe tânără, informează România TV. Nu s-a mai putut face nimic pentru fată.

Tânăra avea 16 ani şi era acasă cu bunica. Poliţiştii au ajuns la locul tragediei pentru cercetări. Bunica copilei e în stare de şoc şi nu a reuşit să le spună anchetatorilor ce s-a întâmplat. Conform unor surse din rândul anchetatorilor, primele indicii arată că fata s-a aruncat de la balcon, cu intenţia de a se sinucide, mai notează sursa citată.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.