Poliția din toată țara este în alertă pentru găsirea unui copil de 3 ani, din Dâmbovița, care nu a mai fost înapoiat mamei sale de tată, conform programului stabilit de instanță.

Vineri seară, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Pucioasa – I.P.J. Dâmbovița au fost sesizați prin plângere de o femeie cu privire la faptul că, în aceeași zi, fostul concubin nu i-a mai înapoiat copilul, în vârstă de 3 ani, pe care îl vizitase conform  programului de vizită stabilit de Tribunalul Dâmbovița.

IJP Dâmbovița anunță că în cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de nerespectarea măsurilor privind încredințarea minorului.

Copilul, fiul bărbatului, era îmbrăcat cu pantaloni de culoarea neagră, o geacă bleumarin, în picioare purta ghete de culoare maro, iar pe cap purta o căciulă galbenă.

Copilul are înălțimea de 98 de centimetri și greutatea de 14 kilograme.

Persoanele care dețin informații care pot ajuta la găsirea copilului sunt rugate să sune la numărul 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție.

În acest caz, polițiștii au întocmit deja un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de nerespectarea măsurilor privind încredințarea minorului.

Joomla SEF URLs by Artio