Anunț important despre pensiile românilor, în plină criză politică

Category: Știri naționale Created: Sunday, 18 June 2017 09:02

În timp ce la nivel înalt se duce o luptă crâncenă pentru guvernare, oamenii de rând se întreabă, cu prioritate, ce se va alege de promisiunile din programul care a câștigat alegerile parlamentare.

 

Ministrul demisionar al Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a anunțat că ordonanța de urgență pentru creșterea punctului de pensie, la 1.000 de lei, de la 1 iulie, nu va fi întârziată de criza fără precedent de pe scena politică. "Eu mi-am delegat atribuțiile până pe data de 23 iunie unui secretar de stat care nu fusese demis și a cărui singură greșeală era faptul că este purtător de cuvânt. Vreau să fac un anunț pentru că văd că este o îngrijorare cu privire la majorarea punctului de pensie de la 1 iulie. OUG este în vigoare, iar de la 1 iulie punctul de pensie va deveni 1000 de lei. Nu trebuie să se teamă nimeni", a declarat Lia Olguța Vasilescu, potrivit stiripesurse.ro.
Tot sâmbătă, secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, a anunțat că la solicitarea premierului, în cursul zilei de duminică va prezenta o lista clară a actelor normative care "trebuie adoptate fără întârziere, care nu pot aștepta până se lămurește situația politică a Guvernului. Tot ceea ce nu suferă amânare voi prezenta premierului, astfel încât, indiferent de situația politica să nu pierdem bani", a spus acesta, exemplificând cu documente care se referă la atragerea de fonduri europene și menționând că nu se va merge mai departe de nivelul hotărârilor de Guvern.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.