Avocat: Polițistul pedofil și-a recunoscut faptele, dar și o agresiune comisă în 2012, asupra unei fetițe

Written by Ioana POPA Category: Știri naționale Created: Tuesday, 09 January 2018 06:33

Eugen Stan, polițistul din București acuzat că ar fi agresat doi copii, vineri seară, într-un lift al unui imobil din Drumul Taberei, a fost audiat, iar în fața anchetatorilor acesta ar fi făcut mărturisiri șocante.

Polițistul și-ar fi recunoscut fapta, dar și o altă agresiune, pe care ar fi comis-o acum cinci ani, a declarat, luni seară, avocatul individului. "Într-un final, şi-a recunoscut faptele. Sunt două fapte pe care le-a recunoscut, una din 2012 şi cele din 5.01.2018. Este reţinut pentru 24 de ore şi va decide procurorul să meargă la instanţă, nu va fi dus în seara asta, din câte ştiu eu, cred că mâine (marţi-n.r.)", a spus apărătorul agentului.
În 2012, polițistul ar fi comis un alt abuz asupra unei fetițe, tot în Sectorul 6. Iar anchetatorii investighează acum și alte piste, existând suspiciunea că acesta ar fi comis și alte fapte. "Poliţiştii continuă toate demersurile pentru ca el să fie tras la răspundere atât pentru ceea ce s-a întâmplat acum, cât şi pentru lucrările mai vechi aflate în instrumentare şi care nu au putut fi finalizate din lipsă de probe", a declarat, luni, Georgian Drăgan, purtător de cuvânt al Inspectoratului General al Poliției Române, pentru Agerpres.
Foto: libertatea.ro

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.