Bonurile fiscale din luna iunie îți pot aduce până la un milion de lei. Când are loc noua extragere

Category: Știri naționale Created: Friday, 14 July 2017 12:15

Ministerul Finanțelor pune din nou la bătaie un fond de premiere de un milion de lei, pentru cea mai nouă extragere din cadrul Loteriei bonurilor fiscale.
Extragerea bonurilor fiscale câștigătoare emise între 1 și 30 iunie 2017 este programată să aibă loc duminică, 16 iulie 2017, a anunțat Ministerul de Finanțe. Fondul de premiere este de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii. Prin urmare, un câștigător va putea obține, în cadrul loteriei, între 10.000 și un milion de lei
Duminică, 16 iulie 2017, va fi organizată prima etapă din cadrul Loteriei, pentru stabilirea zilei și a valorii bonurilor câștigătoare. Dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri câștigătoare.
Cererile de revendicare a premiului vor putea fi depuse în termen de 30 de zile, , alături de bonul original și o copie după actul de identitate, la orice administrație fiscală din structura ANAF.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.