Apar noi informaţii cu privire la Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal suspectat pentru cel puţin două cazuri de omor. Cel puţin trei femei ar fi depus în ultima perioadă plângeri penale împotriva bărbatului, acuzându-l că le-a violat, potrivit unor surse judiciare citate de România TV.

 

O femeie le-a declarat anchetatorilor că a fost răpită şi violată de Gheorghe Dincă. Aceasta susţine că mergea la piaţă în Caracal, iar Dincă a venit cu un cuţit şi a ameninţat-o să meargă cu el. De teamă, femeia l-a urmat, fiind dusă într-o garsonieră unde ar fi fost violată de Dincă, dar şi de alţi opt bărbaţi, informează România TV. Din păcate, nu este singurul caz al monstrului din Caracal. Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, dar apar alte victime ale monstrului din Caracal. Conform România TV, anchetatorii au dovezi că Dincă a violat cel puţin alte trei femei. Victimele ar fi fost indentificate de anchetatori după petele de sânge din locuința suspectului. Procurorii au prelevat mai multe probe biologice din casa lui Gheorghe Dincă. Din cercetări a reieșit că ar fi vorba despre încă trei victime, în afară de Luiza și Alexandra, susține România TV. Mai mult, femeile sunt încă în viață. 

Una dintre victime, ce ar fi fost violată de Gheorghe Dincă, s-a dus la poliție și a depus plângere după ce a văzut întregul scandal la televizor. De asemenea, celelalte victime ar fi depus plângere la poliție.

 

Joomla SEF URLs by Artio