Consiliera personală a ex-premierului Emil Boc, Andreea Paul-Vass a anunţat, în această seară, intervenind telefonic la Realitatea TV, că a refuzat, din motive personale, nominalizarea pentru funcţia de ministru al Economiei - portofoliu pe care ar fi trebuit să-l deţină în guvernul condus de Mihai Răzvan Ungureanu.
"La modul real, m-a onorat încrederea colegilor mei, dar să ştiţi că am refuzat nominalizarea. Argumentele sunt, în primul rând, personale şi ţin de o traiectorie pe care am construit-o în educaţie, în profesie, în carieră în general cu foarte multă minuţiozitate şi nu am de gând să fac rabat de la acest drum. Sobru, echilibrat, toate la timpul potrivit. Am lucrat cu foarte multă pasiune ceea ce am făcut.

Ştiu că au fost voci în interiorul PDL care m-au susţinut foarte puternic şi lor, într-adevăr, le mulţumesc foarte tare şi sper din suflet să nu îi dezamăgesc cu vestea pe care tocmai le-am dat-o. Este o decizie personală şi le mulţumesc tare - tare mult colegilor din PDL care şi-au pus încrederea în mine, dar rămânem colegi în continuare şi construim împreună pentru că avem un drum foarte dificil în continuare de parcurs", a spus Andreea Paul-Vass.
 
Joomla SEF URLs by Artio