carmen dan1Doliu în familia ministrului de Interne, Carmen Dan. Soțul său, Corneliu Dan, în vârstă de 57 de ani, a fost găsit decedat, marți după-amiază, în locuința sa din Videle, județul Teleorman.

 

Autoritățile ar fi fost sesizate de vecinii care s-au alarmat pentru că nu îl mai văzuseră pe bărbat de ceva vreme. Din nefericire, temerilor lor s-au adeverit.

”Este o moarte suspectă la Videle. Este vorba despre un bărbat de 57 de ani, care a fost transportat la morga spitalului, în vederea efectuării necropsiei. Nu prezenta urme de violenţă la nivelul corpului. Este vorba despre o sesizare directă, făcută marţi de vecinii din blocul respectiv, care au anunţat faptul că nu l-au mai văzut de o vreme pe bărbatul de 57 de ani. S-a întocmit dosar penal pentru moarte suspectă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJP Teleorman, Teodora Dragole, pentru Mediafax.

Reprezentanții MAI au confirmat, pentru agenția citată, că este vorba despre soțul ministrului de Interne, Carmen Dan.

Cauza decesului nu este deocamdată cunoscută.

Update - „Cauza morţii, certificată în urma autopsiei, este  insuficienţă cardio-respiratorie acută ca urmare a unui edem pulmonar şi infarct miocardic acut. Persoana nu prezenta urme de violenţă. Decesul a survenit, conform evaluărilor medico-legale, cu aproximativ 24 de ore înainte de a fi găsit de aparţinători, adică la data de 2 iulie“, au precizat, miercuri, reprezentanții IJP Teleorman, citați de Adevărul.

Trupul bărbatului ar fi fost găsit de tatăl său, socrul ministrului de Interne.

Joomla SEF URLs by Artio