Medicii de la Ambulanță au dezvăluit noi informații cu privire la decesul creatorului de modă Răzvan Ciobanu, care și-a pierdut viața, luni dimineață, într-un accident rutier petrecut în județul Constanța.

 

Reprezentanții Ambulanței au declarat, pentru Mediafax, că există indicii conform cărora Răzvan Ciobanuu ar fi fost mort de câteva ore, în momentul în care a fost găsit.

Apelul la 112 a fost făcut luni dimineață, în jurul orei 7.00, de un localnic.

Creatorul de modă a fost găsit fără suflare, în afara autoturismului, la margine unui drum din Constanța (VEZI DETALII).

Trupul neînsuflețit a fost transportat la morga din Constanța.

Update - Mașina ar fi mers aproape un kilometru pe câmp, înainte de a se izbi de mai mulți copaci.

Update - În mașină ar fi fost găsit cartea de identitate a unei alte persoane, ceea ce conturează ipoteza potrivit căreia creatorul de muncă nu s-ar fi aflat singur în autovehicul, în momentul producerii tragediei, scrie realitatea.net.

Update - Ciobanu nu purta centură de siguranță și a plonjat pe geam, iar pe porțiunea de drum unde a avut loc accidentul nu sunt semne de frânare, indiciu care i-a dus pe anchetatori la ipoteza că, probabil, designerul a adormit la volan.

Apropiații acestuia susțin însă că acesta ar fi greșit drumul și că intrase pe porțiunea respectivă de drum pentru a ajunge la autostradă. Mai mult, bolidul pe care îl conducea Ciobanu ar fi fost împrumutat de la o prietenă, scrie stiripesurse.ro.

Update - Din informațiile și indiciile adunate până acum, polițiștii exclud varianta sinuciderii în cazul morții creatorului de modă Răzvan Ciobanu.

„Cercetarea la faţa locului a indicat faptul că autoturismul în cauză ar fi părăsit partea carosabilă, ar fi parcurs o distanţă de aproximativ 700 de metri prin câmp, ar fi traversat o alee asfaltată care duce către fermele din zonă, a reintrat pe câmp, a rulat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuşti unde, din cauza denivelărilor de pământ s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac. Conducătorul auto a fost proiectat în afara autoturismului pe unul dintre geamurile acestuia, fiind găsit de un martor la baza unui arbust”, a declarat pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al Poliţiei Constanţa, Andreea Munteanu. Anchetatori au verificat locul producerii accidentului, dar şi interiorul maşinii şi toate au relevat faptul că, în momentul producerii accidentului, şoferul, Răzvan Ciobanu, se afla singur în autoturism, mai scrie sursa citată. Reprezentanţii Poliţiei Constanţa au adăugat că se va face necropsia, dar va fi expertizată tehnic şi maşina condusă de Răzvan Ciobanu.

„Având în vedere datele preliminare privind dinamica accidentului, în special configuraţia drumului unde s-a produs, varianta unei sinucideri vehiculată pe reţele de socializare ori canale de informare media nu poate fi luată în calcul la acest moment. De asemenea, precizăm faptul că, întrucât şoferul a fost găsit în exteriorul autoturismului, concluzia preliminară formulată a fost că acesta nu ar fi purtat centura de siguranţă”, a adăugat Andreea Munteanu.

În acest caz a fost deschis un dosar penal in rem pentru ucidere din culpă.

Joomla SEF URLs by Artio